Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimi Angels Pulley
Saimi Devils Tactiek 2x2
59% Balbezit 41%
6% Spel op eigen helft 94%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 33
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Duta is nu in balbezit. Simon is nu in balbezit. Duta is nu in balbezit. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 1:0

8e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera onderschept slim de pass. Fábera speelt de bal door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pergl speelt de bal door. Duta probeert de bal aan de voet te houden. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 2:0

11e minuut.
Fábera probeert de bal met de borst te controleren. Fábera speelt de bal door. Kotaška rent richting de bal. Kotaška draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 3:0

16e minuut.
Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Simon probeert naar een medespeler te passen. Kotaška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotaška schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 4:0

18e minuut.
Vilkovský met een sublieme pass. Simon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotaška rent richting de bal. Kotaška draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pardal trapt de bal weg van het doel. Duta rent richting de bal. Duta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotaška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotaška haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Simon speelt de bal door. Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský passt de bal met de wreef. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 5:0

27e minuut.
Pergl met een sublieme pass. Duta speelt de bal door. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 6:0

30e minuut.
Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon met een sublieme pass. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 7:0

31e minuut.
Fábera is nu in balbezit. Fábera passt de bal in één keer door. Daar is Kotaška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotaška draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Duta is nu in balbezit. Duta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Duta verovert de bal door een tackle van achteren. Duta met een sublieme pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 8:0

38e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pergl de bal. Fábera rent richting de bal. Fábera met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Duta met een sublieme pass. Vilkovský rent richting de bal. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 9:0

42e minuut.
Pergl is nu in balbezit. Pergl speelt de bal door. Duta probeert naar een medespeler te passen. Kotaška rent richting de bal. Kotaška draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duta rent richting de bal. Duta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 5%, Pulley 95%.
Saimi Angels - Pulley 10:0

46e minuut.
Vilkovský neemt de hoekschop. Klungelig pakt Simon de bal. Kotaška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotaška haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 11:0

49e minuut.
Miklósvári geeft een hoge lob. Duta rent richting de bal. Kotaška rent richting de bal. Kotaška draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 12:0

50e minuut.
Grzywna probeert naar een medespeler te passen. Arriaga rent richting de bal. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 13:0

53e minuut.
Fábera onderschept slim de pass. Fábera passt de bal met de wreef. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 14:0

56e minuut.
Fábera probeert naar een medespeler te passen. Duta rent richting de bal. Duta speelt de bal door. Kotaška rent richting de bal. Kotaška draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pardal trapt de bal weg. Klungelig pakt Pergl de bal. Arriaga begaat een overtreding. Arriaga krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Fábera de bal. Fábera schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

63e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Simon geeft een lange en hoge pass. Fábera probeert naar een medespeler te passen. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 15:0

66e minuut.
Vilkovský is nu in balbezit. Duta rent richting de bal. Duta met een sublieme pass. Kotaška is nu in balbezit. Kotaška haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 16:0

68e minuut.
Fábera rent richting de bal. Fábera probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vilkovský passt de bal zonder na te denken. Simon rent richting de bal. Simon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duta speelt de bal door. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 17:0

81e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Pergl verovert de bal door een tackle van achteren. Pergl passt de bal met de wreef. Kotaška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotaška haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 18:0

84e minuut.
Vilkovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pergl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergl speelt de bal door. Klungelig pakt Duta de bal. Duta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta haalt uit met een fantastische trap. Pardal bokst de bal weg. Kotaška is nu in balbezit. Kotaška draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 19:0

87e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fábera neemt de hoekschop. Simon maakt een snoekduik en kopt de bal. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Simon passt de bal zonder na te denken. Vilkovský speelt de bal door. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Pulley 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 7%, Pulley 93%.
Saimi Angels - Pulley 20:0