Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United FURRECA F.C
smv Tactiek Pernas de Pau
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 33.5
solide Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal in één keer door. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki geeft een lange en hoge pass. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal. Seixas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Aristotelous de bal. Lara is nu in balbezit. Osetek met een sublieme pass. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Seixas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 2:0

12e minuut.
Lara speelt de bal door. Robacki heeft problemen om de bal te vangen. Robacki geeft een hoge lob. Lara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 3:0

15e minuut.
Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 4:0

21e minuut.
Tkacz kopt de bal weg. Daar is Qualira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Seixas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 5:0

27e minuut.
Lara passt de bal met de wreef. Robacki rent richting de bal. Robacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lara de bal. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Seixas met een harde bal richting middenveld. Osetek kopt de bal weg. Daar is Goscherter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 6:0

32e minuut.
Klungelig pakt Robacki de bal. Robacki geeft een hoge lob. Lara rent richting de bal. Lara geeft een hoge lob. Żywioł probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osetek zal de hoekschop nemen. Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Goscherter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Osetek onderschept slim de pass. Osetek geeft een hoge lob. Lara kopt de bal weg. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal met de wreef. Osetek is nu in balbezit. Osetek geeft een hoge lob. Robacki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Michal komt het veld opgelopen. Maranhão komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 31%, FURRECA F.C 69%.
Tirol United - FURRECA F.C 6:0

47e minuut.
Harnik probeert naar een medespeler te passen. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal zonder na te denken. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara haalt uit met een fantastische trap. Seixas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Tkacz rent richting de bal. Michal verovert de bal door een tackle van achteren. Michal passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Seixas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 7:0

54e minuut.
Osetek passt de bal in één keer door. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Michal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michal krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tomazzi passt de bal zonder na te denken. Żywioł rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara draait met de bal, schiet en ... Seixas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 8:0

72e minuut.
Klungelig pakt Robacki de bal. Robacki speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 9:0

82e minuut.
Marsiliano passt de bal zonder na te denken. Daar is Osetek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osetek passt de bal met de wreef. Goscherter rent richting de bal. Goscherter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Seixas met een harde bal richting middenveld. Osetek kopt de bal weg. Michal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara haalt uit met een fantastische trap. Seixas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 10:0

86e minuut.
Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Sackbauer geeft een hoge lob. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Seixas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Żywioł geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Avanzi de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osetek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tkacz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goscherter rent richting de bal. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FURRECA F.C 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 27%, FURRECA F.C 73%.
Tirol United - FURRECA F.C 11:0