Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Tirol United
On Demand Tactiek smv
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 47.1
matig Schieten solide
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Tkacz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz speelt de bal door. Barroso is nu in balbezit. Lopes onderschept slim de pass. Lopes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:1

5e minuut.
Osetek speelt de bal door. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tomazzi zijn tegenspeler op de grond. Tomazzi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Osetek geeft een hoge lob. Lopes kopt de bal weg. Goscherter rent richting de bal. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:2

17e minuut.
Leite geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tkacz met de inworp. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:3

22e minuut.
Tkacz speelt de bal door. Goscherter rent richting de bal. Goscherter passt de bal met de wreef. Lopes is nu in balbezit. Lopes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Peter is nu in balbezit. Peter geeft de bal voor. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein geeft een hoge lob. Lopes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mourão rent richting de bal. Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Osetek geeft de bal voor. Goscherter rent richting de bal. Goscherter schiet op doel. García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles geeft een hoge lob. Marsiliano geeft een hoge lob. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. da Vila komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 71%, Tirol United 29%.
FURRECA F.C - Tirol United 0:3

47e minuut.
Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomazzi passt de bal met de wreef. Daar is Lopes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopes haalt uit met een fantastische trap. García Cobles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:4

49e minuut.
Daar is Harnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capitão onderschept slim de pass. Capitão passt de bal zonder na te denken. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal met de wreef. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel. García Cobles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Osetek rent richting de bal. Osetek passt de bal met de wreef. Bechara probeert de bal aan de voet te houden. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes schiet op doel. García Cobles bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stein zal de hoekschop nemen. García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lopes de bal. Lopes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:5

61e minuut.
Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão is nu in balbezit. da Vila is nu in balbezit. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lopes passt de bal in één keer door. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... García Cobles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:6

66e minuut.
Stein met een snelle inworp. Tkacz is nu in balbezit. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:7

67e minuut.
Stein geeft de bal voor. Tomazzi onderschept slim de pass. Lopes controleert de bal met de borst. Lopes draait met de bal, schiet en ... García Cobles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Tirol United 0:8

70e minuut.
Pezinho rent richting de bal. Pezinho geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sackbauer de bal onder controle te krijgen. da Vila is nu in balbezit. da Vila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tkacz is nu in balbezit. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Goscherter rent richting de bal. Goscherter passt de bal met de wreef. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Osetek onderschept slim de pass. Osetek geeft een hoge lob. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter schiet op doel. García Cobles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 67%, Tirol United 33%.
FURRECA F.C - Tirol United 0:8