Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Howedas Sedlec
hahaha Tactiek Běhej!
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.2 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten redelijk
goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Klungelig pakt Paquet de bal. Tomazzi is nu in balbezit. Macák onderschept slim de pass. Paquet is nu in balbezit. Paquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroň verovert de bal door een tackle van achteren. Dobroň passt de bal in één keer door. Macák rent richting de bal. Macák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lepoint geeft de bal voor. Klungelig pakt Tomazzi de bal. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet schiet op doel. García Cobles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Guerra rent richting de bal. Darebný tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darebný krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lepoint kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luz de bal onder controle te krijgen. Laskai met een sublieme pass. Klungelig pakt Mureşan de bal. Mureşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet geeft een hoge lob. Aristotelous probeert de bal aan de voet te houden. Laskai rent richting de bal. Laskai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 68%, Howedas Sedlec 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FURRECA F.C - Howedas Sedlec 0:0

50e minuut.
Kolanović rent richting de bal. Kolanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barroso de bal. Mureşan rent richting de bal. Mureşan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Drahovzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahovzal speelt de bal door. Paquet is nu in balbezit. Paquet draait met de bal, schiet en ... García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigón verovert de bal door een tackle van achteren. Vigón geeft een lange en hoge pass. Macák bereikt de bal nog maar net als eerste. Macák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. García Cobles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Laskai probeert naar een medespeler te passen. Pereba heeft problemen om de bal te vangen. Laskai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laskai krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dobroň met een snelle inworp. Macák is nu in balbezit. Macák geeft een lange en hoge pass. Paquet rent richting de bal. Paquet draait met de bal, schiet en ... García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Howedas Sedlec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 56%, Howedas Sedlec 44%.
FURRECA F.C - Howedas Sedlec 0:1