Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimi Angels Tauzen FC
ShOw TiMe Tactiek ryzykfizyk
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 61.1
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Tereščák passt de bal met de wreef. Duta is nu in balbezit. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... Malikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tauzen FC 0:1

2e minuut.
Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Raidam de bal. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Maleczek is nu in balbezit. Maleczek speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Malikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Tereščák begaat een overtreding. Comeagă raakt geblesseerd tijdens het duel. Comeagă met een snel genomen vrije trap. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Malikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duta. Raidam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maleczek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Erić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Daron geeft een hoge lob. Raidam krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tauzen FC 0:2

17e minuut.
Tereščák is nu in balbezit. Tereščák geeft de bal voor. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Erić passt de bal in één keer door. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Malikov bokst de bal weg. Gabrian rent richting de bal. Gabrian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tauzen FC 0:3

32e minuut.
Gabrian speelt de bal door. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal met de wreef. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... Malikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Gabrian de bal. Gabrian geeft een hoge lob. Špunt heeft problemen om de bal te vangen. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maleczek passt de bal zonder na te denken. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron passt de bal in één keer door. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 70%, Tauzen FC 30%.
Saimi Angels - Tauzen FC 0:3

50e minuut.
Tokuç onderschept slim de pass. Raidam onderschept slim de pass. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. Malikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tauzen FC 0:4

53e minuut.
Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal met de wreef. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daron passt de bal met de wreef. Schaeffer rent richting de bal. Tokuç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schaeffer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moţoc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Malikov bokst de bal weg. Daron rent richting de bal. Daron draait met de bal, schiet en ... Malikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tauzen FC 0:5

73e minuut.
Comeagă met een sublieme pass. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal met de wreef. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daron kopt de bal weg. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Gabrian rent richting de bal. Gabrian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gabrian passt de bal in één keer door. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă passt de bal in één keer door. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. Malikov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tauzen FC 0:6

87e minuut.
Comeagă passt de bal zonder na te denken. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian met een sublieme pass. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... Malikov bokst de bal weg.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian met de inworp. Comeagă met een sublieme pass. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 77%, Tauzen FC 23%.
Saimi Angels - Tauzen FC 0:6