Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauzen FC Saimi Angels
ryzykfizyk Tactiek Stanciu
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 42
uitstekend Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


13e minuut.
Cruz rent richting de bal. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft een lange en hoge pass. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Duta kan de bal niet met de borst controleren. Calero is nu in balbezit. Calero geeft een hoge lob. Daron is nu in balbezit. Daron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Raidam kopt de bal weg. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal in één keer door. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Frasquier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lichnerowicz geeft de bal voor. Daron rent richting de bal. Daron passt de bal met de wreef. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Steffen rent richting de bal. Steffen passt de bal zonder na te denken. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Saimi Angels 1:0

36e minuut.
Comeagă speelt de bal door. Daron is nu in balbezit. Daron passt de bal in één keer door. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daron is nu in balbezit. Daron passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Simon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calero zal de hoekschop nemen. Daron kopt de bal weg. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Erić geeft de bal voor. Raidam kopt de bal weg. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft een lange en hoge pass. Raidam springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 24%, Saimi Angels 76%.
Tauzen FC - Saimi Angels 1:0

49e minuut.
Daar is Tereščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Saimi Angels 2:0

50e minuut.
Raidam onderschept slim de pass. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Saimi Angels 3:0

52e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft een lange en hoge pass. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Saimi Angels 4:0

57e minuut.
Pergl geeft een lange en hoge pass. Calero is nu in balbezit. Tereščák begaat een overtreding. Tereščák krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cruz rent richting de bal. Simon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fábera komt het veld opgelopen. Comeagă komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kotaška is nu in balbezit. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz geeft een hoge lob. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Frasquier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tukačauskas heeft problemen om de bal te vangen. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Tukačauskas speelt de bal door. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz schiet op doel. Frasquier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Saimi Angels 5:0

73e minuut.
Daron passt de bal zonder na te denken. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Steffen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steffen passt de bal in één keer door. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft een hoge lob. Raidam maakt een snoekduik en kopt de bal. Frasquier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Comeagă met een sublieme pass. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal met de wreef. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Frasquier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero geeft een hoge lob. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Frasquier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Saimi Angels 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 29%, Saimi Angels 71%.
Tauzen FC - Saimi Angels 6:0