Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulley Tirol United
2x2 Tactiek smv
42% Balbezit 58%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten very good
weak Passen excellent
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Goscherter is nu in balbezit. Jung is nu in balbezit. Goscherter verovert de bal door een tackle van achteren. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Tkacz speelt de bal door. Zollbrecht kan de bal niet met de borst controleren. Zollbrecht passt de bal met de wreef. Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:1

5e minuut.
Osetek speelt de bal door. Tkacz rent richting de bal. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Lara krijgt zijn hoofd ertegen. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:2

6e minuut.
Grzywna met een sublieme pass. Jung probeert naar een medespeler te passen. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal met de wreef. Pardal met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Pardal trapt de bal weg van het doel. Tkacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lara de bal. Lara passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zollbrecht met een sublieme pass. Klungelig pakt Goscherter de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:3

12e minuut.
Zollbrecht probeert de bal met de borst te controleren. Zollbrecht speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:4

13e minuut.
Zollbrecht kopt de bal weg. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara passt de bal met de wreef. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tkacz passt de bal zonder na te denken. Zollbrecht speelt de bal door. Klungelig pakt Goscherter de bal. Goscherter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Osetek is nu in balbezit. Osetek met een sublieme pass. Zollbrecht met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:5

20e minuut.
Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:6

21e minuut.
Sackbauer kopt de bal weg. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara speelt de bal door. Pardal bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zollbrecht geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lara krijgt zijn hoofd ertegen. Pardal bokst de bal weg. Goscherter rent richting de bal. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:7

24e minuut.
Lara probeert naar een medespeler te passen. Zollbrecht met een sublieme pass. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:8

25e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zollbrecht zal de hoekschop nemen. Lara springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Goscherter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek probeert naar een medespeler te passen. Goscherter rent richting de bal. Goscherter schiet op doel. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Osetek onderschept slim de pass. Osetek passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:9

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zollbrecht met een snelle inworp. Tkacz speelt de bal door. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara draait met de bal, schiet en ... Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lara de bal. Lara schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:10

37e minuut.
Miklósvári geeft een hoge lob. Inworp. Osetek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkacz speelt de bal door. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:11

39e minuut.
Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal zonder na te denken. Daar is Goscherter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:12

40e minuut.
Daar is Bazilevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osetek met een snelle inworp. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goscherter rent richting de bal. Goscherter schiet op doel. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jung geeft een lange en hoge pass. Sackbauer kopt de bal weg. Klungelig pakt Tkacz de bal. Lara is nu in balbezit. Jung speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 92%, Tirol United 8%.
Pulley - Tirol United 0:13

46e minuut.
Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht passt de bal met de wreef. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Osetek passt de bal met de wreef. Zollbrecht rent richting de bal. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tkacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:14

52e minuut.
Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Jung rent richting de bal. Osetek onderschept slim de pass. Osetek geeft een hoge lob. Lara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Zollbrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:15

55e minuut.
Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Osetek geeft de bal voor. Zollbrecht kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Goscherter probeert de bal met de borst te controleren. Osetek probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:16

60e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal in één keer door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:17

63e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Zollbrecht onderschept slim de pass. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Goscherter de bal. Lara is nu in balbezit. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:18

66e minuut.
Inworp. Osetek met een snelle inworp. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:19

74e minuut.
Osetek onderschept slim de pass. Osetek speelt de bal door. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Osetek is nu in balbezit. Osetek speelt de bal door. Zollbrecht speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:20

76e minuut.
Klungelig pakt Zollbrecht de bal. Zollbrecht speelt de bal door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:21

78e minuut.
Jung geeft de bal voor. Goscherter rent richting de bal. Goscherter passt de bal met de wreef. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goscherter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:22

80e minuut.
Zollbrecht met de inworp. Tkacz speelt de bal door. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:23

82e minuut.
Daar is Sackbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackbauer speelt de bal door. Marsiliano speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Osetek rent richting de bal. Osetek geeft de bal voor. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pardal trapt de bal weg van het doel. Tkacz kopt de bal weg. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lara haalt uit met een fantastische trap. Pardal met een sublieme pass. Tkacz kopt de bal weg. Goscherter rent richting de bal. Goscherter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tkacz kopt de bal weg. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal zonder na te denken. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tirol United 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 94%, Tirol United 6%.
Pulley - Tirol United 0:24