Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United Pulley
smv Tactiek 2x2
52% Balbezit 48%
3% Spel op eigen helft 97%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 33.1
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Goscherter rent richting de bal. Arriaga is nu in balbezit. Goscherter verovert de bal door een tackle van achteren. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 1:0

7e minuut.
Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal in één keer door. Secolo speelt de bal door. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Secolo geeft een hoge lob. Goscherter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 2:0

9e minuut.
Stein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkacz met een sublieme pass. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Arriaga de bal. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 3:0

13e minuut.
Sackbauer speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo speelt de bal door. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal bokst de bal weg. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 4:0

14e minuut.
Tkacz speelt de bal door. Goscherter rent richting de bal. Goscherter met een sublieme pass. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 5:0

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osetek zal de hoekschop nemen. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 6:0

16e minuut.
Pardal met een harde bal richting middenveld. Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal zonder na te denken. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 7:0

19e minuut.
Osetek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein speelt de bal door. Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo schiet op doel. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Goscherter rent richting de bal. Goscherter passt de bal zonder na te denken. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 8:0

21e minuut.
Grzywna speelt de bal door. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osetek zal de hoekschop nemen. Goscherter krijgt zijn hoofd ertegen. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grzywna kopt de bal weg. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein probeert naar een medespeler te passen. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Osetek is nu in balbezit. Osetek geeft de bal voor. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 9:0

27e minuut.
Tkacz speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo speelt de bal door. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 10:0

29e minuut.
Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Goscherter passt de bal in één keer door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 11:0

31e minuut.
Stein speelt de bal door. Secolo rent richting de bal. Secolo passt de bal zonder na te denken. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goscherter rent richting de bal. Goscherter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stein heeft problemen om de bal te vangen. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 12:0

37e minuut.
Osetek probeert naar een medespeler te passen. Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal zonder na te denken. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter schiet op doel. Pardal bokst de bal weg. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 13:0

40e minuut.
Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein met een sublieme pass. Secolo heeft problemen om de bal te vangen. Secolo draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein passt de bal met de wreef. Goscherter rent richting de bal. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 14:0

45e minuut.
Secolo met een sublieme pass. Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga is nu in balbezit. Goscherter onderschept slim de pass. Goscherter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 2%, Pulley 98%.
Tirol United - Pulley 14:0

50e minuut.
Lucio probeert naar een medespeler te passen. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter speelt de bal door. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 15:0

52e minuut.
Pardal probeert naar een medespeler te passen. Osetek rent richting de bal. Osetek passt de bal met de wreef. Goscherter rent richting de bal. Goscherter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 16:0

53e minuut.
Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stein neemt de hoekschop. Secolo kopt de bal weg. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Osetek probeert de bal met de borst te controleren. Osetek probeert naar een medespeler te passen. Secolo heeft problemen om de bal te vangen. Secolo draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 17:0

57e minuut.
Tkacz rent richting de bal. Tkacz passt de bal in één keer door. Secolo is nu in balbezit. Secolo draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter passt de bal met de wreef. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 18:0

62e minuut.
Klungelig pakt Stein de bal. Stein speelt de bal door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 19:0

62e minuut.
Grzywna met een sublieme pass. Arriaga rent richting de bal. Arriaga met een sublieme pass. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Pardal trapt de bal weg van het doel. Osetek kopt de bal weg. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Osetek met een sublieme pass. Tkacz heeft problemen om de bal te vangen. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. Pardal bokst de bal weg. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 20:0

70e minuut.
Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo met een sublieme pass. Stein speelt de bal door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal zonder na te denken. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Goscherter rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 21:0

76e minuut.
Secolo probeert naar een medespeler te passen. Osetek probeert naar een medespeler te passen. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pardal met een sublieme pass. Tkacz rent richting de bal. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Secolo speelt de bal door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 22:0

80e minuut.
Daar is Lambeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter rent richting de bal. Osetek geeft een lange en hoge pass. Secolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Osetek speelt de bal door. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein probeert naar een medespeler te passen. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pardal probeert naar een medespeler te passen. Tkacz kopt de bal weg. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 23:0

85e minuut.
Inworp. Grzywna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stein is nu in balbezit. Stein met een sublieme pass. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stein neemt de hoekschop. Secolo kopt de bal weg. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Pulley 24:0

87e minuut.
Jung onderschept slim de pass. Jung geeft een lange en hoge pass. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secolo probeert naar een medespeler te passen. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Osetek rent richting de bal. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo draait met de bal, schiet en ... Pardal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 3%, Pulley 97%.
Tirol United - Pulley 24:0