Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimi Angels FURRECA F.C
Na oneho Tactiek hahaha
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 37
matig Schieten redelijk
solide Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tokuç rent richting de bal. Tokuç geeft de bal voor. Vilkovský kopt de bal weg. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ... García Cobles bokst de bal weg. Vilkovský geeft een hoge lob. Simon springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Záviska is nu in balbezit. Darcy is nu in balbezit. Darcy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pereba de bal. Pereba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Malikov met een harde bal richting middenveld. Sanches probeert de bal met de borst te controleren. Tauský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tauský krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vilkovský met een sublieme pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz begaat een overtreding. Luz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kotaška kopt de bal weg. Vilkovský is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valverde. Valverde krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tereščák onderschept slim de pass. Tereščák geeft een lange en hoge pass. Kotaška bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FURRECA F.C 1:0

36e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský passt de bal zonder na te denken. Kotaška is nu in balbezit. Kotaška draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. García Cobles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FURRECA F.C 2:0

42e minuut.
Kotaška rent richting de bal. Simon is nu in balbezit. Simon passt de bal zonder na te denken. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský schiet op doel. García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 43%, FURRECA F.C 57%.
Saimi Angels - FURRECA F.C 2:0

64e minuut.
Kotaška rent richting de bal. Kotaška geeft een hoge lob. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský haalt uit met een fantastische trap. García Cobles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FURRECA F.C 3:0

68e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal in één keer door. Tauský is nu in balbezit. Tauský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Tereščák de bal. Tereščák speelt de bal door. Tauský probeert naar een medespeler te passen. Kotaška is nu in balbezit. Kotaška draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FURRECA F.C 4:0

77e minuut.
Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Tukačauskas is nu in balbezit. Guerra begaat een overtreding. Tukačauskas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tukačauskas kan niet meer verder spelen. Santórum komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tauský is nu in balbezit. Tauský passt de bal met de wreef. Záviska rent richting de bal. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák geeft de bal voor. García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 49%, FURRECA F.C 51%.
Saimi Angels - FURRECA F.C 4:0