Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Saimi Angels
hahaha Tactiek JedenaJeden
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten good
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Simon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tauský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauský geeft een hoge lob. Simon springt en kopt de bal. Bazzarella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:1

4e minuut.
Tauský geeft de bal voor. Luz kopt de bal weg. Daar is Magalhães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záviska is nu in balbezit. Záviska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wuytens passt de bal met de wreef. Tauský is nu in balbezit. Tauský geeft een hoge lob. Simon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:2

23e minuut.
Tauský passt de bal in één keer door. Záviska rent richting de bal. Záviska geeft een hoge lob. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tauský geeft een hoge lob. Simon is nu in balbezit. Simon passt de bal met de wreef. Záviska rent richting de bal. Záviska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Simon geeft de bal voor. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:3

34e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Simon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. Bazzarella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 71%, Saimi Angels 29%.
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:4

52e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Tauský is nu in balbezit. Tauský passt de bal zonder na te denken. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:5

54e minuut.
Inworp. Simon met een snelle inworp. Tauský geeft de bal voor. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:6

55e minuut.
Kotaška rent richting de bal. Kotaška probeert naar een medespeler te passen. Capitão heeft problemen om de bal te vangen. Capitão haalt uit met een fantastische trap. Frasquier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens geeft een hoge lob. Inworp. Guerra met de inworp. Luz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Luz geeft een hoge lob. Kotaška kopt de bal weg. Simon speelt de bal door. Tauský is nu in balbezit. Tauský geeft de bal voor. Bazzarella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:7

72e minuut.
Záviska rent richting de bal. Záviska geeft de bal voor. Vigón heeft problemen om de bal te vangen. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Bazzarella bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:8

85e minuut.
Tauský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Żywioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. Bazzarella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Simon geeft een hoge lob. Tauský rent richting de bal. Tauský geeft een hoge lob. Záviska krijgt zijn hoofd ertegen. Bazzarella probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 63%, Saimi Angels 37%.
FURRECA F.C - Saimi Angels 0:8