Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauzen FC Pulley
ryzykfizyk Tactiek 2x2
55% Balbezit 45%
3% Spel op eigen helft 97%
76 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten weak
formidable Passen weak
weak Verdedigen good


2e minuut.
Comeagă passt de bal in één keer door. Raidam is nu in balbezit. Raidam passt de bal met de wreef. Daron is nu in balbezit. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 1:0

4e minuut.
Comeagă met een sublieme pass. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 2:0

5e minuut.
Comeagă geeft een hoge lob. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron rent richting de bal. Daron haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 3:0

7e minuut.
Daron passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Raidam de bal. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daron is nu in balbezit. Daron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 4:0

9e minuut.
Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian passt de bal met de wreef. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 5:0

11e minuut.
Klungelig pakt Raidam de bal. Cruz rent richting de bal. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 6:0

11e minuut.
Foglar met een snelle inworp. Daron rent richting de bal. Daron met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 7:0

13e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Erić kopt de bal weg. Erić is nu in balbezit. Gabrian rent richting de bal. Gabrian draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 8:0

22e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 9:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foglar met een snelle inworp. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 10:0

25e minuut.
Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam probeert naar een medespeler te passen. Erić bereikt de bal nog maar net als eerste. Erić speelt de bal door. Gabrian speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 11:0

26e minuut.
Jung rent richting de bal. Jung passt de bal in één keer door. Gabrian is nu in balbezit. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Daron de bal. Daron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 12:0

29e minuut.
Doeltrap. Pardal trapt de bal weg. Maleczek kopt de bal weg. Raidam kan de bal niet met de borst controleren. Raidam schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 13:0

31e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Comeagă met een sublieme pass. Daron rent richting de bal. Daron draait met de bal, schiet en ... Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daron geeft een lange en hoge pass. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 14:0

34e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz met een sublieme pass. Daron speelt de bal door. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 15:0

34e minuut.
Grzywna speelt de bal door. Jung is nu in balbezit. Jung geeft de bal voor. Daron rent richting de bal. Daron passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raidam rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daron zal de hoekschop nemen. Gabrian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Comeagă kopt de bal weg. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 16:0

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gabrian zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Jung de bal. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 17:0

39e minuut.
Maleczek is nu in balbezit. Maleczek passt de bal zonder na te denken. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 18:0

40e minuut.
Gabrian met de inworp. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Daron is nu in balbezit. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 19:0

42e minuut.
Maleczek rent richting de bal. Maleczek speelt de bal door. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 20:0

42e minuut.
Jung rent richting de bal. Jung geeft de bal voor. Daron kan de bal niet met de borst controleren. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daron neemt de hoekschop. Gabrian kopt de bal weg. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 21:0

45e minuut.
Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 4%, Pulley 96%.
Tauzen FC - Pulley 22:0

48e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal met de wreef. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 23:0

50e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 24:0

51e minuut.
Gabrian met de inworp. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal bokst de bal weg. Daron rent richting de bal. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 25:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daron met de inworp. Maleczek met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 26:0

53e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Comeagă passt de bal in één keer door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 27:0

54e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal bokst de bal weg. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pardal met een harde bal richting middenveld. Comeagă kopt de bal weg. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daron met een snelle inworp. Maleczek speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 28:0

57e minuut.
Jung met een sublieme pass. Miklósvári speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gabrian kopt de bal weg. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Erić kopt de bal weg. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Daron is nu in balbezit. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 29:0

60e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam rent richting de bal. Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daron rent richting de bal. Daron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 30:0

61e minuut.
Klungelig pakt Daron de bal. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pardal met een harde bal richting middenveld. Maleczek speelt de bal door. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 31:0

63e minuut.
Jung geeft een hoge lob. Daron is nu in balbezit. Daron speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 32:0

65e minuut.
Jung geeft een lange en hoge pass. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron speelt de bal door. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 33:0

67e minuut.
Maleczek is nu in balbezit. Daron speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron met een sublieme pass. Gabrian speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daron heeft problemen om de bal te vangen. Daron speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 34:0

74e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. Comeagă passt de bal met de wreef. Gabrian speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daron is nu in balbezit. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 35:0

76e minuut.
Klungelig pakt Comeagă de bal. Comeagă speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 36:0

78e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Gabrian met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 37:0

79e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Pardal met een sublieme pass. Moţoc speelt de bal door. Daron rent richting de bal. Daron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daron rent richting de bal. Daron haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 38:0

81e minuut.
Daron met de inworp. Maleczek rent richting de bal. Maleczek met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. Pardal bokst de bal weg. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 39:0

84e minuut.
Chesi is nu in balbezit. Chesi geeft de bal voor. Daron kopt de bal weg. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabrian speelt de bal door. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 40:0

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daron zal de hoekschop nemen. Comeagă kopt de bal weg. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 41:0

86e minuut.
Jung geeft de bal voor. Foglar is nu in balbezit. Foglar geeft een lange en hoge pass. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 42:0

88e minuut.
Gabrian kopt de bal weg. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Daron is nu in balbezit. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 43:0

89e minuut.
Daron met een snelle inworp. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek probeert naar een medespeler te passen. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Raidam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Pulley 44:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 3%, Pulley 97%.
Tauzen FC - Pulley 44:0