Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulley Tauzen FC
2x2 Tactiek ryzykfizyk
43% Balbezit 57%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 79
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 58.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen uitmuntend
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Daron met de inworp. Steffen is nu in balbezit. Steffen passt de bal in één keer door. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:1

2e minuut.
Calero met een snelle inworp. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă passt de bal met de wreef. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schaeffer rent richting de bal. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:2

5e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Steffen probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:3

7e minuut.
Raidam is nu in balbezit. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:4

10e minuut.
Daron met een snelle inworp. Daar is Steffen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steffen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daron met een sublieme pass. Calero speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Schaeffer speelt de bal door. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daron rent richting de bal. Daron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pardal met een harde bal richting middenveld. Steffen kopt de bal weg. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Comeagă de bal. Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer kan de bal niet met de borst controleren. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pardal met een harde bal richting middenveld. Steffen kopt de bal weg. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:5

17e minuut.
Chesi passt de bal in één keer door. Comeagă speelt de bal door. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:6

18e minuut.
Grzywna probeert naar een medespeler te passen. Jung is nu in balbezit. Jung passt de bal zonder na te denken. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calero rent richting de bal. Calero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:7

20e minuut.
Jung is nu in balbezit. Calero onderschept slim de pass. Calero geeft een lange en hoge pass. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Raidam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:8

22e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:9

24e minuut.
Klungelig pakt Chesi de bal. Chesi probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:10

24e minuut.
Klungelig pakt Jung de bal. Jung geeft een hoge lob. Comeagă kopt de bal weg. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero met een sublieme pass. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:11

26e minuut.
Schaeffer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwilecki komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. Comeagă geeft de bal voor. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă met een sublieme pass. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:12

29e minuut.
Erić met een snelle inworp. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam schiet op doel. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:13

30e minuut.
Calero neemt de hoekschop. Daron kopt de bal weg. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:14

31e minuut.
Jung geeft een hoge lob. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:15

32e minuut.
Daar is Kwilecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Daron controleert de bal met de borst. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:16

35e minuut.
Steffen is nu in balbezit. Steffen speelt de bal door. Daron met een sublieme pass. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal bokst de bal weg. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:17

37e minuut.
Daron rent richting de bal. Steffen is nu in balbezit. Daron probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal bokst de bal weg. Calero is nu in balbezit. Calero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:18

38e minuut.
Steffen rent richting de bal. Steffen passt de bal met de wreef. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Raidam schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:19

39e minuut.
Jung passt de bal zonder na te denken. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Steffen kopt de bal weg. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal in één keer door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:20

42e minuut.
Steffen met een sublieme pass. Kwilecki rent richting de bal. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pardal trapt de bal weg. Comeagă is nu in balbezit. Calero speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kwilecki passt de bal met de wreef. Calero is nu in balbezit. Calero probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:21

45e minuut.
Calero met de inworp. Comeagă met een sublieme pass. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 99%, Tauzen FC 1%.
Pulley - Tauzen FC 0:22

46e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Klungelig pakt Comeagă de bal. Calero met een sublieme pass. Daron is nu in balbezit. Daron haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:23

48e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:24

50e minuut.
Inworp. Chesi met de inworp. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:25

51e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero speelt de bal door. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:26

53e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki passt de bal met de wreef. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:27

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calero speelt de bal door. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daron is nu in balbezit. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:28

58e minuut.
Daron met een snelle inworp. Steffen heeft problemen om de bal te vangen. Steffen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:29

60e minuut.
Erić kopt de bal weg. Calero rent richting de bal. Calero met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:30

62e minuut.
Steffen heeft problemen om de bal te vangen. Steffen probeert naar een medespeler te passen. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:31

63e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero probeert naar een medespeler te passen. Daron speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal met de wreef. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:32

65e minuut.
Daron rent richting de bal. Daron passt de bal in één keer door. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:33

66e minuut.
Klungelig pakt Jung de bal. Calero speelt de bal door. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daron speelt de bal door. Pardal probeert naar een medespeler te passen. Daron controleert de bal met de borst. Daron speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:34

70e minuut.
Erić rent richting de bal. Calero probeert naar een medespeler te passen. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:35

72e minuut.
Comeagă met een sublieme pass. Erić heeft problemen om de bal te vangen. Erić met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daron probeert naar een medespeler te passen. Steffen met een sublieme pass. Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pardal met een harde bal richting middenveld. Kwilecki kopt de bal weg. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daron kopt de bal weg. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:36

76e minuut.
Inworp. Daron met de inworp. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:37

78e minuut.
Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero met een sublieme pass. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daron rent richting de bal. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:38

81e minuut.
Chesi met een sublieme pass. Calero speelt de bal door. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:39

82e minuut.
Calero met een snelle inworp. Klungelig pakt Comeagă de bal. Calero speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Raidam rent richting de bal. Raidam passt de bal met de wreef. Daron rent richting de bal. Daron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Calero met een sublieme pass. Daron geeft een lange en hoge pass. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:40

88e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero speelt de bal door. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:41

89e minuut.
Calero met een sublieme pass. Daron met een sublieme pass. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Tauzen FC 0:42

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 95%, Tauzen FC 5%.
Pulley - Tauzen FC 0:42