Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec Tirol United
Běhej! Tactiek smv
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 49.7
formidable Schieten adequate
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Kolanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kolanović passt de bal zonder na te denken. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet draait met de bal, schiet en ... Lucio probeert de bal aan de voet te houden. Skolek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Drahovzal met een snelle inworp. Mardoša geeft een hoge lob. Jolivet krijgt zijn hoofd ertegen. Skolek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Tirol United 1:0

16e minuut.
Bellacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacina geeft een lange en hoge pass. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Tirol United 2:0

32e minuut.
Babaşahin is nu in balbezit. Babaşahin geeft de bal voor. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet schiet op doel. Skolek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Sackbauer geeft de bal voor. Babaşahin kan de bal niet met de borst controleren. Babaşahin passt de bal in één keer door. Dobroň bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroň speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 38%, Tirol United 62%.
Howedas Sedlec - Tirol United 2:0

53e minuut.
Mardoša met een sublieme pass. Drahovzal geeft een hoge lob. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet haalt uit met een fantastische trap. Skolek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Tirol United 3:0

59e minuut.
Mardoša is nu in balbezit. Mardoša passt de bal zonder na te denken. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet haalt uit met een fantastische trap. Skolek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Tirol United 4:0

66e minuut.
Drahovzal rent richting de bal. Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Osetek met een sublieme pass. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Babaşahin met een sublieme pass. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša probeert naar een medespeler te passen. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet schiet op doel. Skolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Becali komt het veld opgelopen. Mureşan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dobroň is nu in balbezit. Dobroň geeft een lange en hoge pass. Peter controleert de bal met de borst. Mureşan onderschept slim de pass. Mureşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Drahovzal speelt de bal door. Mardoša rent richting de bal. Osetek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mardoša roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mardoša kan niet meer verder spelen. Laskai komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek passt de bal met de wreef. Tkacz heeft problemen om de bal te vangen. Tkacz passt de bal met de wreef. Sackbauer geeft een lange en hoge pass. Bako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 40%, Tirol United 60%.
Howedas Sedlec - Tirol United 4:0