Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec Pulley
Běhej! Tactiek 2x2
60% Balbezit 40%
6% Spel op eigen helft 94%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 32.5
zwak Schieten zwak
solide Passen zwak
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Inworp. Dobroň met de inworp. Paquet speelt de bal door. Lískovec is nu in balbezit. Lískovec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Mureşan de bal. Mureşan speelt de bal door. Lískovec rent richting de bal. Lískovec draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dobroň met de inworp. Paquet is nu in balbezit. Lambeta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambeta krijgt een gele kaart. Paquet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paquet neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Jung geeft een hoge lob. Grzywna is nu in balbezit. Darebný rent richting de bal. Grzywna onderschept slim de pass. Grzywna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Laskai met een sublieme pass. Mureşan heeft problemen om de bal te vangen. Mureşan passt de bal met de wreef. Lískovec is nu in balbezit. Lískovec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai passt de bal met de wreef. Lískovec rent richting de bal. Lískovec haalt uit met een fantastische trap. Paal! Paquet rent richting de bal. Paquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 1:0

24e minuut.
Kaluža raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ozansoy komt het veld opgelopen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mureşan met de inworp. Lískovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lískovec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laskai kopt de bal weg. Klungelig pakt Mureşan de bal. Mureşan passt de bal zonder na te denken. Lískovec is nu in balbezit. Lískovec draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Paquet passt de bal in één keer door. Arriaga rent richting de bal. Lískovec verovert de bal door een tackle van achteren. Lískovec schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dobroň bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroň passt de bal met de wreef. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Miklósvári geeft de bal voor. Inworp. Paquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobroň is nu in balbezit. Dobroň geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pardal trapt de bal weg. Laskai kopt de bal weg. Dobroň speelt de bal door. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet speelt de bal door. Lískovec heeft problemen om de bal te vangen. Lískovec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mureşan heeft problemen om de bal te vangen. Mureşan passt de bal met de wreef. Lískovec rent richting de bal. Lískovec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 9%, Pulley 91%.
Howedas Sedlec - Pulley 2:0

47e minuut.
Laskai met de inworp. Mureşan met een sublieme pass. Daar is Paquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paquet draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 3:0

51e minuut.
Radulović kopt de bal weg. Dobroň probeert naar een medespeler te passen. Laskai probeert naar een medespeler te passen. Lískovec is nu in balbezit. Lískovec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lískovec rent richting de bal. Lískovec schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dobroň kopt de bal weg. Daar is Paquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paquet met een sublieme pass. Lískovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lískovec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Laskai met een sublieme pass. Paquet heeft problemen om de bal te vangen. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroň onderschept slim de pass. Dobroň haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Paquet rent richting de bal. Paquet passt de bal in één keer door. Lískovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lískovec schiet op doel. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 4:0

58e minuut.
Klungelig pakt Paquet de bal. Paquet probeert naar een medespeler te passen. Lískovec is nu in balbezit. Lískovec haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 5:0

59e minuut.
Mureşan kopt de bal weg. Laskai rent richting de bal. Laskai met een sublieme pass. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jung heeft problemen om de bal te vangen. Lískovec rent richting de bal. Lískovec haalt uit met een fantastische trap. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Paquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 6:0

61e minuut.
Jung geeft de bal voor. Grzywna kopt de bal weg. Lambeta controleert de bal met de borst. Paquet rent richting de bal. Paquet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Dobroň met een snelle inworp. Paquet is nu in balbezit. Paquet met een sublieme pass. Darebný is nu in balbezit. Darebný draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Jung onderschept slim de pass. Dobroň onderschept slim de pass. Dobroň speelt de bal door. Darebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Darebný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dobroň kopt de bal weg. Paquet heeft problemen om de bal te vangen. Jung is nu in balbezit. Paquet verovert de bal door een tackle van achteren. Paquet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Darebný is nu in balbezit. Darebný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Pardal trapt de bal weg. Dobroň speelt de bal door. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 7:0

70e minuut.
Laskai kan de bal niet met de borst controleren. Laskai speelt de bal door. Mureşan rent richting de bal. Mureşan draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 8:0

72e minuut.
Lambeta rent richting de bal. Lambeta passt de bal zonder na te denken. Miklósvári rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paquet neemt de hoekschop. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Darebný kopt de bal weg. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Laskai geeft een hoge lob. Pardal met een sublieme pass. Klungelig pakt Lískovec de bal. Laskai is nu in balbezit. Laskai met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Darebný is nu in balbezit. Darebný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mureşan met een sublieme pass. Laskai rent richting de bal. Laskai met een sublieme pass. Darebný rent richting de bal. Darebný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Paquet met de inworp. Dobroň speelt de bal door. Darebný is nu in balbezit. Darebný haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 9:0

83e minuut.
Darebný rent richting de bal. Darebný speelt de bal door. Klungelig pakt Dobroň de bal. Dobroň geeft een hoge lob. Darebný kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pardal met een harde bal richting middenveld. Dobroň probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobroň passt de bal in één keer door. Darebný heeft problemen om de bal te vangen. Darebný schiet op doel. Pardal bokst de bal weg. Darebný is nu in balbezit. Darebný haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 10:0

87e minuut.
Dobroň kopt de bal weg. Paquet heeft problemen om de bal te vangen. Jung onderschept slim de pass. Dobroň verovert de bal door een tackle van achteren. Dobroň probeert naar een medespeler te passen. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Darebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Darebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Pulley 11:0

88e minuut.
Jung geeft de bal voor. Inworp. Mureşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darebný kan de bal niet met de borst controleren. Darebný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pardal probeert naar een medespeler te passen. Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paquet de bal. Paquet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 3%, Pulley 97%.
Howedas Sedlec - Pulley 11:0