Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauzen FC FURRECA F.C
ryzykfizyk Tactiek hahaha
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 32.4
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Vigón probeert naar een medespeler te passen. Maleczek rent richting de bal. Maleczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schaeffer de bal. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer speelt de bal door. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron haalt uit met een fantastische trap. Bazzarella bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Aristotelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde rent richting de bal. Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal zonder na te denken. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Bazzarella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek passt de bal zonder na te denken. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Chesi geeft een hoge lob. Bazzarella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer passt de bal met de wreef. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Magalhães rent richting de bal. Raidam verovert de bal door een tackle van achteren. Raidam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chesi geeft een hoge lob. Żywioł heeft problemen om de bal te vangen. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Bazzarella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 1:0

20e minuut.
Maleczek passt de bal met de wreef. Schaeffer is nu in balbezit. Magalhães is nu in balbezit. Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... Bazzarella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian draait met de bal, schiet en ... Bazzarella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 2:0

30e minuut.
Schaeffer passt de bal met de wreef. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron probeert naar een medespeler te passen. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Bazzarella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 3:0

33e minuut.
Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian met een sublieme pass. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Bazzarella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daron speelt de bal door. Klungelig pakt Chesi de bal. Maleczek probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 4:0

40e minuut.
Moţoc geeft de bal voor. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam verovert de bal door een tackle van achteren. Raidam schiet op doel. Bazzarella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 5:0

42e minuut.
Daron is nu in balbezit. Daron geeft een hoge lob. Żywioł heeft problemen om de bal te vangen. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Schaeffer passt de bal in één keer door. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 17%, FURRECA F.C 83%.
Tauzen FC - FURRECA F.C 6:0

47e minuut.
Schaeffer onderschept slim de pass. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron rent richting de bal. Daron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 7:0

53e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc geeft een hoge lob. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Maleczek controleert de bal met de borst. Maleczek met een sublieme pass. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron geeft de bal voor. Raidam springt en kopt de bal. Bazzarella bokst de bal weg.

56e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron geeft een lange en hoge pass. Aristotelous probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 8:0

60e minuut.
Schaeffer passt de bal in één keer door. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Daron rent richting de bal. Daron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 9:0

62e minuut.
Raidam is nu in balbezit. Daron met een sublieme pass. Klungelig pakt Schaeffer de bal. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. Bazzarella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

63e minuut.
Gabrian neemt de hoekschop. Schaeffer rent richting de bal. Żywioł legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schaeffer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schaeffer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bazzarella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gabrian kopt de bal weg. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bazzarella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 10:0

67e minuut.
Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc geeft een lange en hoge pass. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een hoge lob. Raidam krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aristotelous. Moţoc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moţoc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raidam kopt de bal weg. Daron rent richting de bal. Daron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 11:0

83e minuut.
Moţoc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comeagă rent richting de bal. Comeagă geeft de bal voor. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. Bazzarella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 12:0

88e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Raidam met een sublieme pass. Maleczek met een sublieme pass. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - FURRECA F.C 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 24%, FURRECA F.C 76%.
Tauzen FC - FURRECA F.C 13:0