Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United Saimi Angels
smv Tactiek ShOw TiMe
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 43.4
very good Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Tukačauskas kopt de bal weg. Stein rent richting de bal. Met opzet legt Špunt zijn tegenspeler op de grond. Špunt krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Secolo passt de bal in één keer door. Tokuç probeert de bal aan de voet te houden. Tokuç onderschept slim de pass. Goscherter controleert de bal met de borst. Secolo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Saimi Angels 1:0

10e minuut.
Secolo onderschept slim de pass. Secolo probeert naar een medespeler te passen. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein passt de bal zonder na te denken. Simon is nu in balbezit. Secolo onderschept slim de pass. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Secolo passt de bal zonder na te denken. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een lange en hoge pass. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 42%, Saimi Angels 58%.
Tirol United - Saimi Angels 1:0

47e minuut.
Secolo passt de bal met de wreef. Stein rent richting de bal. Stein speelt de bal door. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Saimi Angels 2:0

50e minuut.
Tkacz speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein passt de bal in één keer door. Secolo is nu in balbezit. Secolo met een sublieme pass. Malikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Osetek speelt de bal door. Secolo rent richting de bal. Secolo passt de bal zonder na te denken. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Malikov bokst de bal weg. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Saimi Angels 3:0

64e minuut.
Stein kopt de bal weg. Daar is Špunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Malikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Saimi Angels 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 46%, Saimi Angels 54%.
Tirol United - Saimi Angels 4:0