Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimi Angels Tirol United
Saimi Devils Tactiek smv
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Duta passt de bal in één keer door. Vilkovský rent richting de bal. Tkacz begaat een overtreding. Tkacz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Stein de bal. Stein passt de bal zonder na te denken. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. Tokuç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osetek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goscherter krijgt zijn hoofd ertegen. Malikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Marsiliano geeft een hoge lob. Secolo is nu in balbezit. Tokuç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Secolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Osetek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Duta rent richting de bal. Duta passt de bal met de wreef. Tauský probeert naar een medespeler te passen. Kotaška is nu in balbezit. Kotaška schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Duta is nu in balbezit. Duta passt de bal met de wreef. Simon rent richting de bal. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska geeft een lange en hoge pass. Skolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein speelt de bal door. Osetek met een sublieme pass. Tkacz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kotaška probeert de bal met de borst te controleren. Marsiliano rent richting de bal. Marsiliano geeft een hoge lob. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 62%, Tirol United 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saimi Angels - Tirol United 0:0

46e minuut.
Marsiliano met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein passt de bal zonder na te denken. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tirol United 0:1

51e minuut.
Stein speelt de bal door. Tkacz met een sublieme pass. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Malikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tirol United 0:2

55e minuut.
Marsiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Duta rent richting de bal. Marsiliano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marsiliano krijgt een gele kaart. Duta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tirol United 1:2

58e minuut.
Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský passt de bal met de wreef. Secolo met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tukačauskas is nu in balbezit. Tukačauskas geeft een lange en hoge pass. Tauský rent richting de bal. Tauský geeft de bal voor. Duta maakt een snoekduik en kopt de bal. Skolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Špunt kopt de bal weg. Tkacz is nu in balbezit. Tkacz speelt de bal door. Secolo heeft problemen om de bal te vangen. Secolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Malikov trapt de bal weg. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein passt de bal in één keer door. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tukačauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tkacz met een snelle inworp. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein probeert naar een medespeler te passen. Tkacz met een sublieme pass. Malikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tirol United 1:3

77e minuut.
Secolo is nu in balbezit. Goscherter rent richting de bal. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel. Malikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Tirol United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 61%, Tirol United 39%.
Saimi Angels - Tirol United 1:4