Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Marauders FC
flat four Tactiek 3-5-2 Var1
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 33.8
goed Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Dilazzaro geeft de bal voor. Inworp. Maryška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oyler passt de bal in één keer door. Larue is nu in balbezit. Larue speelt de bal door. Motzer is nu in balbezit. Motzer geeft een hoge lob. Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Whitley onderschept slim de pass. Whitley geeft een lange en hoge pass. Hasselhoff heeft problemen om de bal te vangen. Lerch is nu in balbezit. Lerch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vörös speelt de bal door. Cumberland is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon geeft een lange en hoge pass. Górniak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Maryška rent richting de bal. Maryška geeft de bal voor. Motzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzer haalt uit met een fantastische trap. Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 54%, Marauders FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chula Vista United - Marauders FC 0:0

47e minuut.
Cumberland verovert de bal door een tackle van achteren. Cumberland speelt de bal door. Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Hunter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hasselhoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton geeft de bal voor. Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Motzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Maryška bereikt de bal nog maar net als eerste. Maryška passt de bal zonder na te denken. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzer verovert de bal door een tackle van achteren. Motzer draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vörös kopt de bal weg. Whitley is nu in balbezit. Whitley met een sublieme pass. Marshall controleert de bal met de borst. Marshall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Marauders FC 1:0

85e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon geeft een hoge lob. Inworp. Richards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumberland geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vörös met een sublieme pass. Daar is Lerch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Văn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đình Văn krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Doeltrap. Arsalane met een harde bal richting middenveld. Górniak kopt de bal weg. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 36%, Marauders FC 64%.
Chula Vista United - Marauders FC 1:0