Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas son Campeones WALD FC
USA 451 :) Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten hopeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Poe geeft de bal voor. Belcher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wooden. Wooden krijgt een gele kaart. Belcher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belcher is nu in balbezit. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - WALD FC 1:0

6e minuut.
Belcher heeft problemen om de bal te vangen. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca passt de bal met de wreef. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel. Malik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kenney met de inworp. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belcher de bal. Belcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - WALD FC 2:0

9e minuut.
Poe passt de bal in één keer door. Sartorio rent richting de bal. Sartorio met een sublieme pass. Belcher is nu in balbezit. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Wooden de bal onder controle te krijgen. Belcher is nu in balbezit. Belcher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pipoca verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca met een sublieme pass. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio geeft een hoge lob. Malik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - WALD FC 3:0

23e minuut.
Sutton speelt de bal door. Trott bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher onderschept slim de pass. Belcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - WALD FC 4:0

25e minuut.
Sutton geeft een lange en hoge pass. Sartorio rent richting de bal. Sartorio met een sublieme pass. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kenney geeft een lange en hoge pass. Whitney kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert O’Donald de bal onder controle te krijgen. Belcher rent richting de bal. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Malik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Malik met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tarley de bal. Kenney probeert naar een medespeler te passen. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbie speelt de bal door. Sartorio rent richting de bal. Sartorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 17%, WALD FC 83%.
Aguilas son Campeones - WALD FC 4:0

54e minuut.
O’Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Donald geeft een hoge lob. Kenney rent richting de bal. Kenney geeft de bal voor. Belcher heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belcher rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - WALD FC 5:0

56e minuut.
Whitney geeft een hoge lob. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca passt de bal met de wreef. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Slagle passt de bal in één keer door. Inworp. Tarley met de inworp. Trott is nu in balbezit. Trott haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brand passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wooden de bal. Pipoca geeft de bal voor. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pipoca kopt de bal weg. O’Donald heeft problemen om de bal te vangen. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ... Malik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - WALD FC 6:0

69e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton met een sublieme pass. O’Donald heeft problemen om de bal te vangen. Belcher rent richting de bal. Belcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pipoca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sartorio probeert de bal met de borst te controleren. Sartorio geeft een lange en hoge pass. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Belcher de bal. Wooden rent richting de bal. Wooden geeft een hoge lob. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio geeft de bal voor. Malik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Pipoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipoca geeft een hoge lob. Daar is Whitney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Brand rent richting de bal. Dobbie onderschept slim de pass. Dobbie geeft de bal voor. Belcher rent richting de bal. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - WALD FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 25%, WALD FC 75%.
Aguilas son Campeones - WALD FC 7:0