Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:31
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: FC Palmo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3309
FC Palmo FC Start
Palmo Tactiek This is
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Moldenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Moldenhauer passt de bal in één keer door. Fachica rent richting de bal. Fachica geeft de bal voor. Ławecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaźmierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Mălureanu de bal. Potoczak rent richting de bal. Potoczak passt de bal in één keer door. Ławecki rent richting de bal. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Jenas rent richting de bal. Jenas probeert naar een medespeler te passen. Fachica rent richting de bal. Fachica geeft de bal voor. Mălureanu krijgt zijn hoofd ertegen. Kaźmierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Komar is nu in balbezit. Komar geeft een lange en hoge pass. Jurasik heeft problemen om de bal te vangen. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Pater werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - FC Start 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 43%, FC Start 57%.
FC Palmo - FC Start 0:1

46e minuut.
Córdova komt het veld opgelopen. Tărşolea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Komar geeft een lange en hoge pass. Córdova is nu in balbezit. Klungelig pakt Córdova de bal. Córdova schiet op doel. Pater werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - FC Start 0:2

59e minuut.
Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak passt de bal zonder na te denken. Bolet is nu in balbezit. Mălureanu onderschept slim de pass. Mălureanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirea komt het veld opgelopen. Dec komt het veld opgelopen. Buczacki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bastardo speelt de bal door. Jenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ławecki heeft problemen om de bal te vangen. Ławecki draait met de bal, schiet en ... Buczacki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza geeft een lange en hoge pass. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Abbadelli passt de bal met de wreef. Komar is nu in balbezit. Komar passt de bal zonder na te denken. Córdova rent richting de bal. Córdova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Buczacki trapt de bal weg. Klungelig pakt Bastardo de bal. Sapieha probeert naar een medespeler te passen. Fachica rent richting de bal. Fachica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ławecki passt de bal in één keer door. Mălureanu is nu in balbezit. Buczacki maakt een afschuwelijke overtreding. Buczacki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Komar kan de bal niet met de borst controleren. Potoczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Córdova. Córdova krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Dec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fachica met een snelle inworp. Ławecki probeert de bal met de borst te controleren. Ławecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - FC Start 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 43%, FC Start 57%.
FC Palmo - FC Start 1:2