Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:31
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: GKS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7473
GKS Tychy Karyna Lulkowo
tadarasa up Tactiek 4422
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 55.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Rajtuz passt de bal zonder na te denken. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas speelt de bal door. Pasko is nu in balbezit. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Cassola bokst de bal weg.

5e minuut.
Doeltrap. Cassola trapt de bal weg van het doel. Peroba probeert naar een medespeler te passen. Pasko heeft problemen om de bal te vangen. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz geeft een hoge lob. Daar is Pasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel. Cassola bokst de bal weg.

8e minuut.
Zawiejski controleert de bal met de borst. Mercedes geeft een lange en hoge pass. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ... Cassola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Klungelig pakt Zülfikar de bal. Zülfikar speelt de bal door. Pasko rent richting de bal. Pasko schiet op doel. Cassola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Karyna Lulkowo 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Bullerjahn de bal. Bullerjahn geeft een hoge lob. Inworp. Rajtuz met de inworp. Peroba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mattiasson passt de bal zonder na te denken. Mercedes rent richting de bal. Mercedes geeft de bal voor. Deibiacas heeft problemen om de bal te vangen. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Peroba rent richting de bal. Peroba geeft de bal voor. Pasko is nu in balbezit. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Cassola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Karyna Lulkowo 0:2

20e minuut.
Deibiacas schiet op doel. Peroba probeert de bal aan de voet te houden. Mattiasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar onderschept slim de pass. Zülfikar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Deibiacas passt de bal met de wreef. Daar is Rajtuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz met een sublieme pass. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peroba rent richting de bal. Peroba passt de bal met de wreef. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko is nu in balbezit. Pasko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Peroba geeft de bal voor. Klungelig pakt Deibiacas de bal. Deibiacas passt de bal zonder na te denken. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Spaczyński is nu in balbezit. Rajtuz onderschept slim de pass. Rajtuz probeert naar een medespeler te passen. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Padilha onderschept slim de pass. Padilha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jarosiewicz de bal. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Deibiacas passt de bal met de wreef. Rajtuz is nu in balbezit. Peroba rent richting de bal. Peroba haalt uit met een fantastische trap. Cassola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Karyna Lulkowo 0:3

43e minuut.
Rajtuz passt de bal in één keer door. Jarosiewicz is nu in balbezit. Jarosiewicz geeft de bal voor. Rajtuz rent richting de bal. Rajtuz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 76%, Karyna Lulkowo 24%.
GKS Tychy - Karyna Lulkowo 0:3

46e minuut.
Lukajić komt het veld opgelopen. Delli Carri komt het veld opgelopen. Świtalski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cassola trapt de bal weg. Delli Carri is nu in balbezit. Delli Carri geeft een hoge lob. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Spaczyński passt de bal zonder na te denken. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar geeft een lange en hoge pass. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Briante verovert de bal door een tackle van achteren. Briante geeft de bal voor. Zülfikar heeft problemen om de bal te vangen. Zülfikar geeft een hoge lob. Deibiacas springt en kopt de bal. Cassola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pasko rent richting de bal. Pasko geeft een hoge lob. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Karyna Lulkowo 0:4

64e minuut.
Mattiasson passt de bal zonder na te denken. Bullerjahn rent richting de bal. Pasko maakt een afschuwelijke overtreding. Pasko krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas passt de bal in één keer door. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz geeft een hoge lob. Pasko krijgt zijn hoofd ertegen. Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Szczygielski kopt de bal weg. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pasko de bal. Pasko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Briante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delli Carri bereikt de bal nog maar net als eerste. Delli Carri passt de bal in één keer door. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Delli Carri rent richting de bal. Delli Carri geeft een lange en hoge pass. Deibiacas kopt de bal weg. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bullerjahn is nu in balbezit. Bullerjahn geeft de bal voor. Świtalski is nu in balbezit. Świtalski geeft een lange en hoge pass. Pasko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar geeft een lange en hoge pass. Daar is Spaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz rent richting de bal. Rajtuz haalt uit met een fantastische trap. Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Delli Carri onderschept slim de pass. Delli Carri speelt de bal door. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko draait met de bal, schiet en ... Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cassola speelt de bal door. Briante kopt de bal weg. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... Cassola bokst de bal weg. Klungelig pakt Pasko de bal. Pasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Karyna Lulkowo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 76%, Karyna Lulkowo 24%.
GKS Tychy - Karyna Lulkowo 0:5