Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol FC GRZYBEK #2
433 Tactiek 4:4:1:1
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen average


7e minuut.
Prandin kopt de bal weg. Românaş rent richting de bal. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş is nu in balbezit. Românaş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ego-Aguirre geeft een hoge lob. Inworp. Moder met een snelle inworp. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sandor passt de bal met de wreef. Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal in één keer door. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ringo kopt de bal weg. Prandin rent richting de bal. Mañes Padial tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mañes Padial krijgt een gele kaart. Prandin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Românaş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal met de wreef. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo is nu in balbezit. Ringo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prandin probeert naar een medespeler te passen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ego-Aguirre. Ego-Aguirre krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy geeft een hoge lob. Kaktus onderschept slim de pass. Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ringo kopt de bal weg. Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder schiet op doel. Dziuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK #2 0:1

41e minuut.
Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco passt de bal in één keer door. Palásthy rent richting de bal. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 55%, FC GRZYBEK #2 45%.
FC siarkopol - FC GRZYBEK #2 0:1

46e minuut.
Šakalnis komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alogdellis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis passt de bal zonder na te denken. Românaş is nu in balbezit. Românaş haalt uit met een fantastische trap. Dziuba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK #2 0:2

56e minuut.
Czarnkowski passt de bal in één keer door. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy passt de bal in één keer door. Sandor is nu in balbezit. Sandor draait met de bal, schiet en ... Ortíz bokst de bal weg.

58e minuut.
Souto rent richting de bal. Pecka geeft een hoge lob. Românaş kopt de bal weg. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Álvarez Boto komt het veld opgelopen. Kasiarz komt het veld opgelopen. Sciancalepore komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Šakalnis rent richting de bal. Mañes Padial begaat een overtreding. Šakalnis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidal komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañes Padial begaat een overtreding. Šakalnis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gambuti met een snel genomen vrije trap. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş haalt uit met een fantastische trap. Dziuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Šakalnis probeert naar een medespeler te passen. Românaş is nu in balbezit. Bonev rent richting de bal. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC GRZYBEK #2 0:3

89e minuut.
Romaszko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prandin met de inworp. Šakalnis probeert de bal met de borst te controleren. Šakalnis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 52%, FC GRZYBEK #2 48%.
FC siarkopol - FC GRZYBEK #2 0:3