Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AURELIA COLONIA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1199
AURELIA COLONIA Torcida Göteborg
ELI2 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 23.5
zeer goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kapka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Čunčić de bal. Plivaric rent richting de bal. Plivaric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 1:0

3e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric passt de bal in één keer door. Opriţa rent richting de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lijanović is nu in balbezit. Lijanović probeert naar een medespeler te passen. Gavin is nu in balbezit. Šitum onderschept slim de pass. Šitum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sivac met een sublieme pass. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić is nu in balbezit. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric passt de bal met de wreef. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jelenković neemt vlug de vrije trap. Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski passt de bal in één keer door. Daar is Plivaric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plivaric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 2:0

27e minuut.
Woźniakowski passt de bal met de wreef. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivac onderschept slim de pass. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Čunčić trapt de bal weg. Falcón kan de bal niet met de borst controleren. Falcón passt de bal in één keer door. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Woźniakowski met een sublieme pass. Falcón rent richting de bal. Falcón met een sublieme pass. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Woźniakowski geeft een lange en hoge pass. Ogresta met een sublieme pass. Sivac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Opriţa de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Woźniakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Opriţa rent richting de bal. Woźniakowski speelt de bal door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Ogresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Palinić is nu in balbezit. Sivac verovert de bal door een tackle van achteren. Sivac passt de bal met de wreef. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 35%, Torcida Göteborg 65%.
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 3:0

51e minuut.
Gavin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palinić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mikuš geeft de bal voor. Falcón is nu in balbezit. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Plivaric probeert de bal aan de voet te houden. Plivaric schiet op doel. Ogresta bokst de bal weg.

66e minuut.
Woźniakowski geeft een hoge lob. Falcón speelt de bal door. Klungelig pakt Čunčić de bal. Plivaric rent richting de bal. Plivaric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 4:0

70e minuut.
Lijanović rent richting de bal. Lemoult verovert de bal door een tackle van achteren. Lemoult speelt de bal door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski geeft een hoge lob. Opriţa kopt de bal weg. Plivaric rent richting de bal. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 5:0

79e minuut.
Lijanović met een sublieme pass. Sivac heeft problemen om de bal te vangen. Sivac probeert naar een medespeler te passen. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čunčić heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa rent richting de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Ogresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 6:0

82e minuut.
Sivac onderschept slim de pass. Sivac met een sublieme pass. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 7:0

88e minuut.
Pezelj is nu in balbezit. Pezelj geeft een hoge lob. Plivaric speelt de bal door. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Plivaric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čunčić rent richting de bal. Čunčić geeft een lange en hoge pass. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 31%, Torcida Göteborg 69%.
AURELIA COLONIA - Torcida Göteborg 8:0