Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gmochy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4647
gmochy CFR 2024 Văleni
antidotum Tactiek 343
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
44 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 26.5
formidable Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Collor onderschept slim de pass. Collor passt de bal zonder na te denken. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel. Walliyullah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cornilescu geeft een lange en hoge pass. Mâlcu controleert de bal met de borst. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ... Walliyullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 1:0

6e minuut.
Słowiok passt de bal zonder na te denken. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens is nu in balbezit. Aveni rent richting de bal. Aveni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Walliyullah trapt de bal weg van het doel. Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel. Walliyullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Schiavone speelt de bal door. Aveni is nu in balbezit. Aveni probeert naar een medespeler te passen. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kozoriz probeert naar een medespeler te passen. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone begaat een overtreding. Schiavone krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kozoriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone onderschept slim de pass. Schiavone geeft een lange en hoge pass. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ... Walliyullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens passt de bal met de wreef. Słowiok rent richting de bal. Słowiok schiet op doel. Walliyullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 2:0

15e minuut.
Aveni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Grigorie passt de bal in één keer door. Schiavone speelt de bal door. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens draait met de bal, schiet en ... Walliyullah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Schiavone geeft een lange en hoge pass. Hoefkens kopt de bal weg. Daar is Słowiok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowiok draait met de bal, schiet en ... Walliyullah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 3:0

18e minuut.
Słowiok passt de bal zonder na te denken. Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 4:0

22e minuut.
Collor is nu in balbezit. Collor speelt de bal door. Dell`Era probeert de bal aan de voet te houden. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kőfaragó bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone geeft de bal voor. Telvi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 5:0

30e minuut.
Widuch rent richting de bal. Telvi verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi passt de bal in één keer door. Kozoriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozoriz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Słowiok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słowiok passt de bal in één keer door. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 6:0

34e minuut.
Collor speelt de bal door. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok passt de bal met de wreef. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 7:0

35e minuut.
Grigorie passt de bal met de wreef. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens passt de bal zonder na te denken. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walliyullah met een harde bal richting middenveld. Schiavone geeft een lange en hoge pass. Słowiok rent richting de bal. Słowiok schiet op doel. Walliyullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 8:0

40e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Collor verovert de bal door een tackle van achteren. Collor speelt de bal door. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok draait met de bal, schiet en ... Walliyullah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 9:0

41e minuut.
Słowiok is nu in balbezit. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens passt de bal zonder na te denken. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok schiet op doel. Walliyullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hoefkens heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu rent richting de bal. Hoefkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 26%, CFR 2024 Văleni 74%.
gmochy - CFR 2024 Văleni 10:0

46e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Collor verovert de bal door een tackle van achteren. Collor probeert naar een medespeler te passen. Słowiok is nu in balbezit. Słowiok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Collor rent richting de bal. Collor met een sublieme pass. Hoefkens is nu in balbezit. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok haalt uit met een fantastische trap. Walliyullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Mâlcu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schiavone zal de hoekschop nemen. Daar is Słowiok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowiok draait met de bal, schiet en ... Walliyullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Słowiok is nu in balbezit. Słowiok haalt uit met een fantastische trap. Paal! Schiavone geeft een lange en hoge pass. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens schiet op doel. Walliyullah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 11:0

52e minuut.
Kozoriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozoriz passt de bal met de wreef. Stănăşel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mâlcu trapt de bal weg van het doel. Collor kopt de bal weg. Słowiok rent richting de bal. Słowiok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Schiavone is nu in balbezit. Schiavone geeft de bal voor. Słowiok kopt de bal weg. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens draait met de bal, schiet en ... Walliyullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiok schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Schiavone geeft de bal voor. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 12:0

62e minuut.
Klungelig pakt Collor de bal. Collor passt de bal met de wreef. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok draait met de bal, schiet en ... Walliyullah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 13:0

63e minuut.
Kozoriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozoriz passt de bal met de wreef. Harðarson rent richting de bal. Słowiok verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Collor speelt de bal door. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Collor kopt de bal weg. Słowiok probeert de bal aan de voet te houden. Słowiok passt de bal zonder na te denken. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens schiet op doel. Walliyullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok rent richting de bal. Słowiok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 14:0

73e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Collor verovert de bal door een tackle van achteren. Collor met een sublieme pass. Słowiok rent richting de bal. Słowiok schiet op doel. Walliyullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Collor rent richting de bal. Klungelig pakt Collor de bal. Collor passt de bal met de wreef. Słowiok geeft de bal voor. Hoefkens springt en kopt de bal. Walliyullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Schiavone met een snelle inworp. Collor is nu in balbezit. Collor geeft een hoge lob. Słowiok krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 15:0

82e minuut.
Kozoriz is nu in balbezit. Kozoriz probeert naar een medespeler te passen. Stănăşel rent richting de bal. Słowiok verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiok geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 16:0

85e minuut.
Słowiok verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiok speelt de bal door. Daar is Collor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowiok rent richting de bal. Słowiok geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Słowiok geeft een lange en hoge pass. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Collor rent richting de bal. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 17:0

89e minuut.
Mefikowicz met een sublieme pass. Daar is Kozoriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozoriz probeert naar een medespeler te passen. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok draait met de bal, schiet en ... Walliyullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mâlcu speelt de bal door. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - CFR 2024 Văleni 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 26%, CFR 2024 Văleni 74%.
gmochy - CFR 2024 Văleni 18:0