Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Briznik7 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3057
Briznik7 fk. derby
Elvis1 Tactiek sigurica
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
23.2 gemiddelde waardering 33.4
average Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Villa Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalb is nu in balbezit. Villa Falcon onderschept slim de pass. Villa Falcon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - fk. derby 0:1

12e minuut.
Ludewig geeft een lange en hoge pass. Stănică rent richting de bal. Stănică geeft een hoge lob. Bilchev rent richting de bal. Bilchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Jennis de bal. Largo rent richting de bal. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Hagelmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - fk. derby 0:2

17e minuut.
Siperco passt de bal met de wreef. Buhănescu is nu in balbezit. Węc onderschept slim de pass. Węc draait met de bal, schiet en ... Gruszecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - fk. derby 1:2

27e minuut.
Villa Falcon is nu in balbezit. Bilchev is nu in balbezit. Villa Falcon is nu in balbezit. Villa Falcon haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Knipping met de inworp. Ludewig rent richting de bal. Villa Falcon onderschept slim de pass. Villa Falcon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lexa is nu in balbezit. Lexa passt de bal in één keer door. Jennis bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Falcon onderschept slim de pass. Villa Falcon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Knipping geeft de bal voor. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome geeft de bal voor. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kalb de bal. Bilchev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - fk. derby 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 57%, fk. derby 43%.
Briznik7 - fk. derby 1:3

46e minuut.
Knipping met een snelle inworp. Jennis is nu in balbezit. Jennis geeft de bal voor. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann bokst de bal weg. Villa Falcon rent richting de bal. Villa Falcon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - fk. derby 1:4

53e minuut.
Klungelig pakt Kalb de bal. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev passt de bal in één keer door. Villa Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Falcon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Doeltrap. Ludewig met een harde bal richting middenveld. Stănică kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bilchev de bal onder controle te krijgen. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lexa rent richting de bal. Lexa geeft de bal voor. Villa Falcon is nu in balbezit. Villa Falcon heeft problemen om de bal te vangen. Villa Falcon haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann bokst de bal weg.

71e minuut.
Jennis rent richting de bal. Stănică onderschept slim de pass. Einmann probeert naar een medespeler te passen. Largo bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Einmann kopt de bal weg. Siperco rent richting de bal. Siperco probeert naar een medespeler te passen. Villa Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Falcon haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 65%, fk. derby 35%.
Briznik7 - fk. derby 1:4