Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: CITY ARENA TRNAVA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7077
SPARTAK TAZ TRNAVA SK Vrakuna BA
transmagistrale Tactiek DEF
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten average
poor Passen good
weak Verdedigen good


8e minuut.
Matviak met een snelle inworp. Sotero rent richting de bal. Čuj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sotero kan niet meer verder spelen. Retto komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Golgol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boucard onderschept slim de pass. Boucard passt de bal zonder na te denken. Matviak rent richting de bal. Matviak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Boucard verovert de bal door een tackle van achteren. Filosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosa passt de bal met de wreef. Boucard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boucard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Goldberg controleert de bal met de borst. Rikhard onderschept slim de pass. Rikhard passt de bal met de wreef. Moţoc rent richting de bal. Moţoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 62%, SK Vrakuna BA 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTAK TAZ TRNAVA - SK Vrakuna BA 0:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puťka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ressacada met een sublieme pass. Stanke rent richting de bal. Stanke geeft een hoge lob. Matviak probeert de bal aan de voet te houden. Matviak haalt uit met een fantastische trap. Skura bokst de bal weg.

64e minuut.
Matviak geeft de bal voor. Klungelig pakt Ardahan de bal. Boucard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boucard haalt uit met een fantastische trap. Ardahan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Moţoc passt de bal zonder na te denken. Retto is nu in balbezit. Boucard begaat een overtreding. Retto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Contis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Filosa onderschept slim de pass. Filosa probeert naar een medespeler te passen. Puťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puťka geeft een lange en hoge pass. Boucard springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg schiet op doel. Ardahan controleert de bal met de borst. Boucard rent richting de bal. Boucard schiet op doel. Skura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 68%, SK Vrakuna BA 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTAK TAZ TRNAVA - SK Vrakuna BA 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Lineker passt de bal in één keer door. Matviak rent richting de bal. Matviak passt de bal zonder na te denken. Boucard is nu in balbezit. Boucard draait met de bal, schiet en ... Skura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skura probeert naar een medespeler te passen. Matviak kopt de bal weg. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 70%, SK Vrakuna BA 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTAK TAZ TRNAVA - SK Vrakuna BA 0:0

113e minuut.
Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg speelt de bal door. Lineker is nu in balbezit. Lineker schiet op doel. Skura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - SK Vrakuna BA 0:1

115e minuut.
Matviak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Filosa de bal. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker haalt uit met een fantastische trap. Skura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - SK Vrakuna BA 0:2

117e minuut.
Puťka passt de bal in één keer door. Matviak rent richting de bal. Matviak speelt de bal door. Boucard rent richting de bal. Boucard geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 64%, SK Vrakuna BA 36%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - SK Vrakuna BA 0:2