Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gerecse FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7096
Gerecse FC TeamGirl
Gerecse Tactiek 4-1-2-1-2
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Rareşoaica geeft de bal voor. Sarramagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarramagna passt de bal met de wreef. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen geeft een lange en hoge pass. Zalavári kopt de bal weg. Caraiman rent richting de bal. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Samelák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Király schiet op doel. Gerritsen kopt de bal weg. Varjas is nu in balbezit. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király draait met de bal, schiet en ... Moisoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garbari kopt de bal weg. Király rent richting de bal. Király schiet op doel. Korsvik probeert de bal aan de voet te houden. Moisoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bogdal rent richting de bal. Bogdal passt de bal zonder na te denken. Zalavári is nu in balbezit. Caraiman rent richting de bal. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Hadi met een snelle inworp. Testosteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Testosteron geeft de bal voor. Korsvik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Király is nu in balbezit. Király schiet op doel. Moisoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - TeamGirl 0:1

30e minuut.
Sarramagna met een sublieme pass. Király rent richting de bal. Király passt de bal met de wreef. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik schiet op doel. Moisoiu bokst de bal weg.

38e minuut.
Sarramagna rent richting de bal. Sarramagna passt de bal in één keer door. Testosteron probeert naar een medespeler te passen. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 72%, TeamGirl 28%.
Gerecse FC - TeamGirl 0:1

47e minuut.
Király passt de bal zonder na te denken. Sarramagna speelt de bal door. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - TeamGirl 0:2

57e minuut.
Calvinista bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma met een sublieme pass. Driesen rent richting de bal. Driesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanysek komt het veld opgelopen. De Winter komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Hanysek de bal. Moisoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gerritsen geeft een hoge lob. Calvinista geeft een hoge lob. Hanysek kan de bal niet met de borst controleren. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Gerritsen de bal. Gerritsen probeert naar een medespeler te passen. Clotten is nu in balbezit. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Clotten heeft problemen om de bal te vangen. Clotten verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek schiet op doel. Moisoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De Winter geeft de bal voor. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király passt de bal met de wreef. Hadi rent richting de bal. Hadi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - TeamGirl 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 64%, TeamGirl 36%.
Gerecse FC - TeamGirl 0:3