Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gander United Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1520
Gander United RokitaKSG
Normal Tactiek ksg
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 41.8
outstanding Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen average


1e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre met een sublieme pass. Toujani rent richting de bal. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy geeft een lange en hoge pass. Toujani geeft een hoge lob. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - RokitaKSG 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Niemancewicz de bal onder controle te krijgen. Toujani kopt de bal weg. Ingemarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ingemarsson geeft een hoge lob. Inworp. Vanden Borre met een snelle inworp. Toujani rent richting de bal. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serangeli heeft problemen om de bal te vangen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. Morán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Serangeli verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tupalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Camejo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Manuppella kopt de bal weg. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft de bal voor. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Palásthy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woodman komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Figliuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani verovert de bal door een tackle van achteren. Tupalski geeft een hoge lob. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. Morán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - RokitaKSG 2:0

18e minuut.
Manuppella onderschept slim de pass. Manuppella passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wasil de bal onder controle te krijgen. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Vanden Borre onderschept slim de pass. Vanden Borre probeert naar een medespeler te passen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Năsosu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemancewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Caporaloni met een snel genomen vrije trap. Dłużewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tupalski met de inworp. Wasil probeert naar een medespeler te passen. Toujani is nu in balbezit. Toujani geeft een lange en hoge pass. Camejo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mądzielewski rent richting de bal. Toujani onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figliuolo. Figliuolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 38%, RokitaKSG 62%.
Gander United - RokitaKSG 2:0

49e minuut.
Toujani geeft de bal voor. Serangeli probeert de bal aan de voet te houden. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... Morán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - RokitaKSG 3:0

57e minuut.
Dłużewski is nu in balbezit. Laffita verovert de bal door een tackle van achteren. Berisso is nu in balbezit. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Năsosu passt de bal in één keer door. Vanden Borre met een sublieme pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - RokitaKSG 4:0

60e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu met een sublieme pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo draait met de bal, schiet en ... Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - RokitaKSG 5:0

63e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Manuppella verovert de bal door een tackle van achteren. Manuppella speelt de bal door. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laskowski de bal. Rio Branco onderschept slim de pass. Rio Branco haalt uit met een fantastische trap. Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Czechowski passt de bal in één keer door. Laffita probeert de bal aan de voet te houden. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - RokitaKSG 5:1

68e minuut.
Rio Branco met een sublieme pass. Figliuolo rent richting de bal. Figliuolo speelt de bal door. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Laffita geeft een hoge lob. Figliuolo heeft problemen om de bal te vangen. Wasil speelt de bal door. Toujani rent richting de bal. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Paal! Morán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - RokitaKSG 6:1

75e minuut.
Tupalski passt de bal zonder na te denken. Camejo rent richting de bal. Figliuolo rent richting de bal. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rio Branco onderschept slim de pass. Rio Branco met een sublieme pass. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski draait met de bal, schiet en ... Czechowski probeert de bal aan de voet te houden. Franco bokst de bal weg.

77e minuut.
Laskowski geeft de bal voor. Tupalski kan de bal niet met de borst controleren. Tupalski passt de bal met de wreef. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tupalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Năsosu rent richting de bal. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Laffita geeft de bal voor. Năsosu rent richting de bal. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 38%, RokitaKSG 62%.
Gander United - RokitaKSG 6:1