Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Concordia Knurów 1923 Sandecja NS
Początek Tactiek 532
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 41
good Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Výtaha is nu in balbezit. Výtaha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zubieta de bal. Zubieta haalt uit met een fantastische trap. Brun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - Sandecja NS 1:0

24e minuut.
Szustecki geeft een lange en hoge pass. Trebulák is nu in balbezit. Trebulák passt de bal zonder na te denken. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Saravia met een harde bal richting middenveld. Zoliborz heeft problemen om de bal te vangen. Szibalski speelt de bal door. Klungelig pakt Zubieta de bal. Zubieta draait met de bal, schiet en ... Brun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jurča verovert de bal door een tackle van achteren. Jurča geeft een lange en hoge pass. Zubieta kopt de bal weg. Výtaha rent richting de bal. Výtaha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is García Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Díaz speelt de bal door. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Vehkaranta komt het veld opgelopen. Caldas komt het veld opgelopen. Trebulák met de inworp. Szustecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szustecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 57%, Sandecja NS 43%.
GKS Concordia Knurów 1923 - Sandecja NS 1:0

46e minuut.
Bornes komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Vehkaranta de bal. Aylanç is nu in balbezit. Aylanç passt de bal zonder na te denken. Vehkaranta geeft een lange en hoge pass. Výtaha springt en kopt de bal. Brun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Szibalski geeft een lange en hoge pass. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Brun bokst de bal weg. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Brun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aylanç passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pater de bal onder controle te krijgen. Skonieczny rent richting de bal. Pater onderschept slim de pass. Pater haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rudnicki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Michalos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zoliborz probeert naar een medespeler te passen. Szustecki met een sublieme pass. Bornes probeert naar een medespeler te passen. Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 46%, Sandecja NS 54%.
GKS Concordia Knurów 1923 - Sandecja NS 1:0