Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TGV Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1199
TGV TH Balmaz FC
tgv1 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 26.3
zwak Schieten redelijk
goed Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Källström is nu in balbezit. Källström met een sublieme pass. Göksu rent richting de bal. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nunes passt de bal met de wreef. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz onderschept slim de pass. Brudzisz draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TGV - TH Balmaz FC 1:0

23e minuut.
Agli bereikt de bal nog maar net als eerste. Agli geeft een lange en hoge pass. Daar is Zolj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TGV - TH Balmaz FC 2:0

29e minuut.
Mesanich speelt de bal door. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu geeft een lange en hoge pass. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz schiet op doel. Skočdolesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Nunes speelt de bal door. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz passt de bal zonder na te denken. Källström is nu in balbezit. Källström schiet op doel. Degrasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Syska onderschept slim de pass. Pajuvesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gioldanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioldanis draait met de bal, schiet en ... Degrasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGV - TH Balmaz FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGV 72%, TH Balmaz FC 28%.
TGV - TH Balmaz FC 2:1

58e minuut.
Mesanich is nu in balbezit. Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Králik geeft een hoge lob. Gioldanis is nu in balbezit. Gioldanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Nunes met een sublieme pass. Klungelig pakt Hurane de bal. Hurane speelt de bal door. Göksu rent richting de bal. Göksu passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Riemel onderschept slim de pass. Riemel passt de bal zonder na te denken. Gioldanis met een sublieme pass. Källström rent richting de bal. Källström draait met de bal, schiet en ... Degrasiński bokst de bal weg.

80e minuut.
Gioldanis rent richting de bal. Gioldanis passt de bal in één keer door. Källström bereikt de bal nog maar net als eerste. Källström schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gioldanis is nu in balbezit. Gioldanis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Källström is nu in balbezit. Källström draait met de bal, schiet en ... Degrasiński bokst de bal weg. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel. Degrasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TGV - TH Balmaz FC 2:2

88e minuut.
Prokyš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huszti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGV 65%, TH Balmaz FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TGV - TH Balmaz FC 2:2