Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Blue Star FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 718
Blue Star FC Manchester Sítio
451 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.7 gemiddelde waardering 31.5
zwak Schieten redelijk
zwak Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hågensen passt de bal in één keer door. Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Obojski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lincz de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hågensen met een sublieme pass. Lincz is nu in balbezit. Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz onderschept slim de pass. Lincz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Håheim passt de bal in één keer door. Obojski geeft de bal voor. Lincz rent richting de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Manchester Sítio 0:1

18e minuut.
Fumagalli passt de bal zonder na te denken. Al Majed rent richting de bal. Al Majed met een sublieme pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Hågensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Lincz passt de bal zonder na te denken. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Minetti schiet op doel. Vegdal probeert de bal aan de voet te houden. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaupang de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bonifazi neemt de hoekschop. Daar is Njærheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minetti rent richting de bal. Minetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Al Majed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lincz rent richting de bal. Lincz passt de bal zonder na te denken. Minetti rent richting de bal. Minetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Helland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helland raakt geblesseerd tijdens het duel. Raearo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ervik is nu in balbezit. Ervik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 55%, Manchester Sítio 45%.
Blue Star FC - Manchester Sítio 0:1

61e minuut.
Hågensen probeert naar een medespeler te passen. Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi met een sublieme pass. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Helland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Majed probeert naar een medespeler te passen. Hågensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz onderschept slim de pass. Lincz geeft een lange en hoge pass. Sikveland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minetti rent richting de bal. Minetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Manchester Sítio 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 42%, Manchester Sítio 58%.
Blue Star FC - Manchester Sítio 0:2