Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Łomianki Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1943
KS Łomianki KPSporting Brodnica
inna Tactiek Xmid
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.2 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis geeft de bal voor. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ... Bojko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - KPSporting Brodnica 0:1

7e minuut.
Fies bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Galdea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea geeft de bal voor. Atabay is nu in balbezit. Atabay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Hanssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - KPSporting Brodnica 0:2

18e minuut.
Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Owen de bal. Atabay rent richting de bal. Atabay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz onderschept slim de pass. Putrycz geeft een hoge lob. Atabay is nu in balbezit. Atabay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dubicki rent richting de bal. Dubicki speelt de bal door. Atabay rent richting de bal. Atabay haalt uit met een fantastische trap. Bojko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - KPSporting Brodnica 0:3

29e minuut.
Vezeridis rent richting de bal. Putrycz verovert de bal door een tackle van achteren. Putrycz probeert naar een medespeler te passen. Penners is nu in balbezit. Penners schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Galdea kopt de bal weg. Klungelig pakt Neuman de bal. Penners rent richting de bal. Penners haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Atabay heeft problemen om de bal te vangen. Galdea is nu in balbezit. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Penners is nu in balbezit. Penners haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atabay neemt de hoekschop. Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 75%, KPSporting Brodnica 25%.
KS Łomianki - KPSporting Brodnica 0:3

49e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea is nu in balbezit. Galdea speelt de bal door. Atabay is nu in balbezit. Atabay schiet op doel. Bojko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay draait met de bal, schiet en ... Bojko bokst de bal weg.

55e minuut.
Dubicki rent richting de bal. Dubicki passt de bal met de wreef. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bojko met een harde bal richting middenveld. Galdea rent richting de bal. Galdea geeft de bal voor. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap. Bojko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Dubicki speelt de bal door. Galdea rent richting de bal. Galdea met een sublieme pass. Atabay rent richting de bal. Atabay haalt uit met een fantastische trap. Bojko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kurdubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabay is nu in balbezit. Atabay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kapucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki speelt de bal door. Atabay heeft problemen om de bal te vangen. Atabay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Fies onderschept slim de pass. Fies speelt de bal door. Vezeridis rent richting de bal. Penners rent richting de bal. Penners draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Galdea is nu in balbezit. Galdea passt de bal met de wreef. Atabay is nu in balbezit. Atabay haalt uit met een fantastische trap. Bojko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fies met een sublieme pass. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubczyk speelt de bal door. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dubicki rent richting de bal. Hefti geeft een lange en hoge pass. Vezeridis is nu in balbezit. Vezeridis haalt uit met een fantastische trap. Bojko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - KPSporting Brodnica 0:4

86e minuut.
Hanssen is nu in balbezit. Fies onderschept slim de pass. Fies speelt de bal door. Atabay rent richting de bal. Atabay schiet op doel. Bojko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Galdea passt de bal met de wreef. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay draait met de bal, schiet en ... Bojko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 84%, KPSporting Brodnica 16%.
KS Łomianki - KPSporting Brodnica 0:4