Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiger00Muslim Al-Jamal
Tiger Tactiek jamaltaka
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


14e minuut.
Gölemezli met een sublieme pass. Shapovalov rent richting de bal. Shapovalov geeft de bal voor. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ramadan rent richting de bal. Gölemezli onderschept slim de pass. Gölemezli met een sublieme pass. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc haalt uit met een fantastische trap. Beeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Silem heeft problemen om de bal te vangen. Shapovalov rent richting de bal. Shapovalov met een sublieme pass. Lutuc is nu in balbezit. Lutuc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Abdel Haleem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem geeft een hoge lob. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli schiet op doel. Beeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger00Muslim - Al-Jamal 0:1

38e minuut.
Abdel Haleem onderschept slim de pass. Abdel Haleem geeft de bal voor. Lutuc rent richting de bal. Lutuc haalt uit met een fantastische trap. Beeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger00Muslim 76%, Al-Jamal 24%.
Tiger00Muslim - Al-Jamal 0:1

46e minuut.
Mustafa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bastawy kopt de bal weg. Gölemezli heeft problemen om de bal te vangen. Gölemezli met een sublieme pass. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski draait met de bal, schiet en ... Beeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Shapovalov rent richting de bal. Shapovalov speelt de bal door. Silem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc draait met de bal, schiet en ... Beeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bertol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shapovalov met de inworp. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap. Beeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Callejas verovert de bal door een tackle van achteren. Callejas geeft een hoge lob. Kuberski kopt de bal weg. Lutuc is nu in balbezit. Lutuc draait met de bal, schiet en ... Beeckman bokst de bal weg.

71e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Gölemezli onderschept slim de pass. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Garré geeft een hoge lob. Abdel Haleem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem passt de bal zonder na te denken. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shapovalov probeert de bal met de borst te controleren. Silem bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapovalov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shapovalov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ubilla rent richting de bal. Abdel Haleem onderschept slim de pass. Abdel Haleem geeft een lange en hoge pass. Lutuc is nu in balbezit. Lutuc draait met de bal, schiet en ... Beeckman bokst de bal weg. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger00Muslim - Al-Jamal 0:2

85e minuut.
Silem controleert de bal met de borst. Shapovalov rent richting de bal. Shapovalov passt de bal in één keer door. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger00Muslim 72%, Al-Jamal 28%.
Tiger00Muslim - Al-Jamal 0:2