Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.zion11.com Netanya warriors
HaKIR Tactiek 12424
43% Balbezit 57%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.7 gemiddelde waardering 70.5
excellent Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Salama met een sublieme pass. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft de bal voor. Arel rent richting de bal. Arel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shoshan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem speelt de bal door. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel draait met de bal, schiet en ... Szczotok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shoshan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miličković geeft een lange en hoge pass. Samotsvetov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Levit onderschept slim de pass. Magdziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Levit onderschept slim de pass. Levit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft de bal voor. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel schiet op doel. Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 0:1

24e minuut.
Arel passt de bal zonder na te denken. Menachem is nu in balbezit. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 0:2

36e minuut.
Levit rent richting de bal. Magdziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Levit onderschept slim de pass. Levit draait met de bal, schiet en ... Tikva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 1:2

38e minuut.
Skaribas geeft de bal voor. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Naumiuk zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Naumiuk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Bonfantini geeft een hoge lob. Samotsvetov rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shoshan neemt de hoekschop. Samotsvetov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 1:3

45e minuut.
Inworp. Ben Yousef komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 44%, Netanya warriors 56%.
www.zion11.com - Netanya warriors 1:3

52e minuut.
Miličković kopt de bal weg. Menachem met een sublieme pass. Samotsvetov heeft problemen om de bal te vangen. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 1:4

52e minuut.
Ben Yousef raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ron komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem schiet op doel. Szczotok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 1:5

60e minuut.
Skaribas geeft een hoge lob. Smalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 1:6

65e minuut.
Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan geeft een lange en hoge pass. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wirenstål met de inworp. Krmpotić geeft een hoge lob. Arel rent richting de bal. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Menachem probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugaian. Samotsvetov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menachem wilt de vrije trap nemen. Szczotok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shoshan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samotsvetov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Skaribas onderschept slim de pass. Skaribas geeft een lange en hoge pass. Smalec met een sublieme pass. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel draait met de bal, schiet en ... Szczotok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Netanya warriors 1:7

89e minuut.
Krmpotić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marinov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 41%, Netanya warriors 59%.
www.zion11.com - Netanya warriors 1:7