Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oOo.WAC.oOo atlas2007
winners Tactiek maintien
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 35.1
redelijk Schieten redelijk
matig Passen zwak
solide Verdedigen zwak


6e minuut.
Klungelig pakt Murzacu de bal. Murzacu passt de bal zonder na te denken. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov schiet op doel. Hanzali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 1:0

11e minuut.
Hishami verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhalfi is nu in balbezit. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel. Hamidaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 1:1

11e minuut.
Konieczko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostrof komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Haddadi geeft een lange en hoge pass. Töykkälä kopt de bal weg. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib haalt uit met een fantastische trap. Hamidaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 1:2

23e minuut.
Lenôtre geeft de bal voor. Roussi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biecke. Roussi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamali wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 1:3

25e minuut.
Töykkälä onderschept slim de pass. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Hishami rent richting de bal. Hishami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Roussi onderschept slim de pass. Roussi speelt de bal door. Hishami is nu in balbezit. Hishami draait met de bal, schiet en ... Hamidaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oOo.WAC.oOo 55%, atlas2007 45%.
oOo.WAC.oOo - atlas2007 1:4

49e minuut.
Töykkälä kan de bal niet met de borst controleren. Töykkälä geeft een lange en hoge pass. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov draait met de bal, schiet en ... Hanzali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Drafat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanzali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barakat rent richting de bal. Barakat geeft de bal voor. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Zoião verovert de bal door een tackle van achteren. Zoião probeert naar een medespeler te passen. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov rent richting de bal. Atanasov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 2:4

72e minuut.
Hishami kopt de bal weg. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lenôtre de bal onder controle te krijgen. Hamidaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 2:5

75e minuut.
Töykkälä rent richting de bal. Töykkälä probeert naar een medespeler te passen. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu geeft een lange en hoge pass. Branco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - atlas2007 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oOo.WAC.oOo 56%, atlas2007 44%.
oOo.WAC.oOo - atlas2007 3:5