Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Blades Real San Rafael C.F.
Normal Tactiek Cup Final 2
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 49.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Calanoy met een snelle inworp. Tagudin speelt de bal door. Bagongarao heeft problemen om de bal te vangen. Bagongarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Caday trapt de bal weg van het doel. Panoringan geeft de bal voor. Daar is Caday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Caday met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panoringan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yoro rent richting de bal. Yoro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Panoringan geeft de bal voor. Lumanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao verovert de bal door een tackle van achteren. Bagongarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Caday is nu in balbezit. Caday passt de bal met de wreef. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caday trapt de bal weg. Inworp. Panoringan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yoro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagongarao heeft problemen om de bal te vangen. Bagongarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:1

19e minuut.
Aglibut rent richting de bal. Tagudin onderschept slim de pass. Tagudin met een sublieme pass. Caday is nu in balbezit. Caday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:2

21e minuut.
Tagudin geeft de bal voor. Klungelig pakt Bagongarao de bal. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday draait met de bal, schiet en ... Caday werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:3

23e minuut.
Panoringan met de inworp. Yoro rent richting de bal. Yoro geeft een lange en hoge pass. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lumanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumanga geeft de bal voor. Tabang is nu in balbezit. Panoringan onderschept slim de pass. Panoringan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagongarao heeft problemen om de bal te vangen. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:4

36e minuut.
Ibuna passt de bal met de wreef. Inworp. Panoringan met een snelle inworp. Yoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro geeft een lange en hoge pass. Caday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:5

41e minuut.
Tagudin passt de bal in één keer door. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao passt de bal in één keer door. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tartajo de bal. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:6

43e minuut.
Panoringan rent richting de bal. Panoringan speelt de bal door. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao draait met de bal, schiet en ... Caday maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:7

44e minuut.
Ibuna rent richting de bal. Ibuna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tabang de bal. Caday is nu in balbezit. Caday schiet op doel. Caday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 87%, Real San Rafael C.F. 13%.
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:8

47e minuut.
Caday trapt de bal weg. Panoringan kopt de bal weg. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tartajo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caday niet meer kan verder spelen. Magpatoc komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Tagudin rent richting de bal. Tagudin passt de bal met de wreef. Sy is nu in balbezit. Sy geeft de bal voor. Caday kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tagudin rent richting de bal. Tagudin speelt de bal door. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday is nu in balbezit. Caday draait met de bal, schiet en ... Magpatoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lumanga met een sublieme pass. Tabang bereikt de bal nog maar net als eerste. Panoringan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panoringan krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Magpatoc trapt de bal weg. Tagudin is nu in balbezit. Tagudin passt de bal in één keer door. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tagudin verovert de bal door een tackle van achteren. Tagudin probeert naar een medespeler te passen. Caday speelt de bal door. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dahing? rent richting de bal. Dahing? geeft een lange en hoge pass. Bagongarao kopt de bal weg. Caday is nu in balbezit. Caday haalt uit met een fantastische trap. Magpatoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:9

72e minuut.
Sy geeft een hoge lob. Lumanga heeft problemen om de bal te vangen. Lumanga onderschept slim de pass. Klungelig pakt Caday de bal. Caday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:10

73e minuut.
Tagudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagudin probeert naar een medespeler te passen. Caday is nu in balbezit. Caday haalt uit met een fantastische trap. Magpatoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:11

75e minuut.
Tartajo geeft de bal voor. Inworp. Sy met de inworp. Tagudin geeft een lange en hoge pass. Caday maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magpatoc speelt de bal door. Castello rent richting de bal. Sy onderschept slim de pass. Sy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magpatoc speelt de bal door. Tagudin kopt de bal weg. Panoringan speelt de bal door. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Panoringan rent richting de bal. Panoringan geeft een lange en hoge pass. Caday kopt de bal weg. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:12

83e minuut.
Panoringan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Panoringan de bal. Panoringan speelt de bal door. Caday rent richting de bal. Caday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tagudin kan de bal niet met de borst controleren. Tagudin met een sublieme pass. Caday rent richting de bal. Caday draait met de bal, schiet en ... Magpatoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:13

86e minuut.
Tagudin speelt de bal door. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday rent richting de bal. Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tagudin verovert de bal door een tackle van achteren. Tagudin geeft een hoge lob. Daar is Lumanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caday is nu in balbezit. Caday draait met de bal, schiet en ... Magpatoc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:14

90e minuut.
Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy passt de bal met de wreef. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Blades 81%, Real San Rafael C.F. 19%.
Pula Blades - Real San Rafael C.F. 0:15