Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra al Ra`s ehabmuohamad@yahoo.com
Normal Tactiek maraba
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. bin AL Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hana Hufi passt de bal met de wreef. AL Awzai geeft een hoge lob. Nyúl probeert de bal aan de voet te houden. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Al Kaabi is nu in balbezit. Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Sakhtyani passt de bal met de wreef. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is bin Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:1

14e minuut.
Hana Darwish onderschept slim de pass. Hana Darwish probeert naar een medespeler te passen. Hana Hufi is nu in balbezit. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. bin Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shehhi passt de bal in één keer door. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
AL Awzai met een snelle inworp. Sakhtyani geeft de bal voor. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish geeft een hoge lob. Abed Yaseen rent richting de bal. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sulayman Abbas kan de bal niet met de borst controleren. Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Shehhi de bal. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sulayman Abbas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haj Sultan met een snelle inworp. Al Zeer is nu in balbezit. Al Zeer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Nicolaie met een harde bal richting middenveld. Lebas kopt de bal weg. Klungelig pakt Nyúl de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal bokst de bal weg. Hana Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:2

39e minuut.
Lebas passt de bal met de wreef. Nyúl rent richting de bal. Ahmad Yousif probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:3

42e minuut.
Hana Hufi is nu in balbezit. Hana Hufi geeft een lange en hoge pass. bin Shehhi kopt de bal weg. Hana Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Abed Yaseen passt de bal zonder na te denken. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen. bin Al Rasibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 76%, ehabmuohamad@yahoo.com 24%.
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:4

46e minuut.
Al Matar komt het veld opgelopen. Gulácsy komt het veld opgelopen. Iba Haroun komt het veld opgelopen. Abdu Yuseen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sakhtyani kopt de bal weg. Warthani is nu in balbezit. Warthani speelt de bal door. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
EL Serkal met een harde bal richting middenveld. Sakhtyani kopt de bal weg. bin Al Rasibi is nu in balbezit. Lebas verovert de bal door een tackle van achteren. Lebas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:5

56e minuut.
Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen geeft de bal voor. Hana Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... EL Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:6

61e minuut.
Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hufi is nu in balbezit. Hana Hufi speelt de bal door. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Al Jahouri rent richting de bal. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani probeert naar een medespeler te passen. Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is bin AL Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:7

66e minuut.
bin Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. Al Matar geeft de bal voor. Hana Darwish kopt de bal weg. Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen passt de bal met de wreef. Hana Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish schiet op doel. EL Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:8

74e minuut.
Al Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matar geeft een lange en hoge pass. bin AL Sakhtyani kan de bal niet met de borst controleren. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish schiet op doel. EL Serkal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 81%, ehabmuohamad@yahoo.com 19%.
Al Dhafra al Ra`s - ehabmuohamad@yahoo.com 0:8