Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpha United Al-Ain Football Club
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.6
weak Schieten solid
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
bin Hambari is nu in balbezit. bin Hambari met een sublieme pass. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:1

5e minuut.
Amankwa geeft de bal voor. Agbo speelt de bal door. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:2

7e minuut.
Ahmad Yousif onderschept slim de pass. Ahmad Yousif passt de bal zonder na te denken. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Matsu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hana Harbi rent richting de bal. bin AL Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Fahir probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Beitar met een harde bal richting middenveld. Agbo kopt de bal weg. Sulayman Abbas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amankwa is nu in balbezit. Amankwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:3

12e minuut.
Marhiwuño rent richting de bal. bin Hambari rent richting de bal. Marhiwuño onderschept slim de pass. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ... Forouhar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:4

13e minuut.
Agbo rent richting de bal. Hana Harbi begaat een overtreding. Agbo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin AL Fahir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amankwa kopt de bal weg. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:5

41e minuut.
bin Malik rent richting de bal. bin Malik geeft een lange en hoge pass. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha United 45%, Al-Ain Football Club 55%.
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:6

50e minuut.
Jasmi onderschept slim de pass. Jasmi geeft een lange en hoge pass. Sulayman Abbas probeert de bal aan de voet te houden. Amankwa rent richting de bal. Amankwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
bin Malik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahmad Yousif. bin Malik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Malik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marhiwuño kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Forouhar met een harde bal richting middenveld. Agbo kopt de bal weg. Amankwa rent richting de bal. Amankwa haalt uit met een fantastische trap. Forouhar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:7

62e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Harbi. bin Malik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Malik met een snel genomen vrije trap. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ... Forouhar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:8

70e minuut.
Perta met de inworp. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño geeft een hoge lob. Cenci probeert de bal aan de voet te houden. Amankwa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:9

73e minuut.
Cenci probeert naar een medespeler te passen. Marhiwuño rent richting de bal. Amankwa rent richting de bal. Amankwa schiet op doel. Forouhar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:10

78e minuut.
Marhiwuño verovert de bal door een tackle van achteren. Marhiwuño speelt de bal door. Amankwa rent richting de bal. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Amankwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amankwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:11

83e minuut.
Hana Harbi is nu in balbezit. Hana Harbi speelt de bal door. bin AL Fahir geeft een hoge lob. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa schiet op doel. Forouhar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Agbo rent richting de bal. Agbo probeert naar een medespeler te passen. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño schiet op doel. Sulayman Abbas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:12

89e minuut.
Jasmi met de inworp. Al Baloushi speelt de bal door. Agbo is nu in balbezit. Agbo schiet op doel. Sulayman Abbas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha United 69%, Al-Ain Football Club 31%.
Alpha United - Al-Ain Football Club 0:12