Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3114
LiverpoolGR F.C. FC Wonsky
Firmino Tactiek 433 wąsko
59% Balbezit 41%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 35.8
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


13e minuut.
Kelly passt de bal met de wreef. Domínguez rent richting de bal. Ciripoi rent richting de bal. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez schiet op doel. Zelenik bokst de bal weg.

19e minuut.
Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Kelly geeft de bal voor. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel. Zelenik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - FC Wonsky 1:0

27e minuut.
Domínguez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Domínguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kamaras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kypourgos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Czerniakowski is nu in balbezit. Czerniakowski haalt uit met een fantastische trap. Seebach probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 53%, FC Wonsky 47%.
LiverpoolGR F.C. - FC Wonsky 1:0

48e minuut.
Kamaras is nu in balbezit. Kamaras geeft een lange en hoge pass. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamaras zal de hoekschop nemen. Kypourgos springt en kopt de bal. Klungelig pakt Ciripoi de bal. Kypourgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypourgos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Caprile kopt de bal weg. Karagkiolidis rent richting de bal. Karagkiolidis passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. Zelenik bokst de bal weg.

62e minuut.
Olislagers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Juranović probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LiverpoolGR F.C. - FC Wonsky 1:1

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makuch neemt de hoekschop. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caprile de bal onder controle te krijgen. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Karagkiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagkiolidis passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Kciuk rent richting de bal. Kciuk geeft een hoge lob. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Zelenik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Karagkiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagkiolidis passt de bal in één keer door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Zelenik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Muszarski onderschept slim de pass. Kamaras is nu in balbezit. Kamaras geeft een hoge lob. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 36%, FC Wonsky 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpoolGR F.C. - FC Wonsky 1:1