Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kisapuisto
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4947
Lahti Hotspurs FC Capitano
ajax Tactiek Prässi2
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 26.3
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Vuorenmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pernula de bal. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický haalt uit met een fantastische trap. Seppälä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hollanti met de inworp. Hautakorpi speelt de bal door. Liikkanen is nu in balbezit. Liikkanen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lehtimäki probeert de bal aan de voet te houden. Liikkanen is nu in balbezit. Liikkanen passt de bal met de wreef. Pernula is nu in balbezit. Pernula haalt uit met een fantastische trap. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kesä geeft een lange en hoge pass. Pulkkinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raaska begaat een overtreding. Raaska krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Varjunen passt de bal met de wreef. Daar is Kesä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesä geeft een lange en hoge pass. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický haalt uit met een fantastische trap. Seppälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pernula is nu in balbezit. Pernula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Stropnický de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Kesä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesä geeft een lange en hoge pass. Pernula is nu in balbezit. Pernula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stropnický de bal. Stropnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 2:0

34e minuut.
Kesä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesä passt de bal in één keer door. Pulkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkkinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 3:0

35e minuut.
Hautakorpi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nurmikoski de bal onder controle te krijgen. Pulkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernula rent richting de bal. Pernula haalt uit met een fantastische trap. Seppälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 4:0

41e minuut.
Hollanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuomenvirta. Stropnický moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stropnický kan niet meer verder spelen. Tuomenvirta met een sublieme pass. Bilić komt het veld opgelopen. Seppälä met een harde bal richting middenveld. Bilić rent richting de bal. Hollanti maakt een afschuwelijke overtreding. Hollanti krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hollanti passt de bal met de wreef. Inworp. Bilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pernula is nu in balbezit. Pernula haalt uit met een fantastische trap. Seppälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 50%, FC Capitano 50%.
Lahti Hotspurs - FC Capitano 4:0

48e minuut.
Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić passt de bal in één keer door. Pernula rent richting de bal. Pernula haalt uit met een fantastische trap. Seppälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 5:0

51e minuut.
Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić speelt de bal door. Pernula rent richting de bal. Pernula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 6:0

52e minuut.
Leikola met een sublieme pass. Liikkanen is nu in balbezit. Kesä begaat een overtreding. Liikkanen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Liikkanen kan niet meer verder spelen. Paavo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pule` met een harde bal richting middenveld. Varjunen kopt de bal weg. Nurmikoski rent richting de bal. Pernula onderschept slim de pass. Pernula schiet op doel. Seppälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pulkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 7:0

67e minuut.
Varjunen rent richting de bal. Varjunen geeft een lange en hoge pass. Daar is Raaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulkkinen is nu in balbezit. Pulkkinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 8:0

69e minuut.
Bilić verovert de bal door een tackle van achteren. Bilić passt de bal met de wreef. Pernula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 9:0

70e minuut.
Pernula bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas met een sublieme pass. Saariluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić verovert de bal door een tackle van achteren. Bilić draait met de bal, schiet en ... Seppälä bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bilić neemt de hoekschop. Pernula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 10:0

71e minuut.
Bilić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vuorenmaa de bal. Vuorenmaa geeft een hoge lob. Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić haalt uit met een fantastische trap. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pernula is nu in balbezit. Pernula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - FC Capitano 11:0

73e minuut.
Vuorenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenmaa geeft een hoge lob. Pernula is nu in balbezit. Pernula schiet op doel. Seppälä probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vuorenmaa geeft een lange en hoge pass. Nurmikoski kopt de bal weg. Laukas probeert de bal aan de voet te houden. Pernula is nu in balbezit. Pernula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hollanti is nu in balbezit. Varjunen onderschept slim de pass. Varjunen met een sublieme pass. Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić haalt uit met een fantastische trap. Seppälä bokst de bal weg.

83e minuut.
Nurmikoski passt de bal in één keer door. Tuomenvirta probeert de bal aan de voet te houden. Pernula is nu in balbezit. Pernula draait met de bal, schiet en ... Seppälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Pulkkinen de bal. Pernula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurmikoski. Pernula raakt geblesseerd tijdens het duel. Pernula wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 40%, FC Capitano 60%.
Lahti Hotspurs - FC Capitano 11:0