Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Atlantic FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2872
Atlantic FC Hot Club Lions
Atlantic OFF002 Tactiek 352-mod2
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 36.6
uitstekend Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


10e minuut.
Bias geeft een lange en hoge pass. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Sutton kopt de bal weg. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel. Covey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Iordache geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodford met de inworp. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bias rent richting de bal. Garzón is nu in balbezit. Garzón geeft de bal voor. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Bias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bias passt de bal in één keer door. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly schiet op doel. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Isham met een sublieme pass. Fay is nu in balbezit. Fay passt de bal met de wreef. Macy probeert de bal met de borst te controleren. Macy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Hot Club Lions 1:0

37e minuut.
Holton passt de bal met de wreef. Macy rent richting de bal. Striker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Striker krijgt een gele kaart. Macy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Macy kan niet meer verder spelen. Tekin komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Tekin kopt de bal weg. Klungelig pakt Talisman de bal. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Covey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 44%, Hot Club Lions 56%.
Atlantic FC - Hot Club Lions 1:0

47e minuut.
Iordache probeert naar een medespeler te passen. Striker met een sublieme pass. Garnett speelt de bal door. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel. Covey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Covey probeert naar een medespeler te passen. Wixson kopt de bal weg. Tekin probeert de bal met de borst te controleren. Tekin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Garzón onderschept slim de pass. Talisman verovert de bal door een tackle van achteren. Talisman passt de bal met de wreef. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Hot Club Lions 2:0

52e minuut.
Tekin is nu in balbezit. Striker rent richting de bal. Tekin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekin krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Striker rent richting de bal. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sutton passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tekin de bal. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel. Covey probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
McNelis is nu in balbezit. Garnett is nu in balbezit. Garnett passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Woodford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Covey met een harde bal richting middenveld. Iordache kopt de bal weg. Sutton is nu in balbezit. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garnett zal de hoekschop nemen. Sutton probeert de bal aan de voet te houden. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Covey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McNelis is nu in balbezit. McNelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Hot Club Lions 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 38%, Hot Club Lions 62%.
Atlantic FC - Hot Club Lions 3:0