Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC_Milan222 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1945
AC_Milan222 WellingUnited
super Tactiek Sweep
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 29.3
very good Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Dziwny rent richting de bal. Dziwny geeft de bal voor. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - WellingUnited 1:0

12e minuut.
Fierli kopt de bal weg. King heeft problemen om de bal te vangen. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap. Gosport werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - WellingUnited 2:0

13e minuut.
Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaszák verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaszák probeert naar een medespeler te passen. Tramontini rent richting de bal. Tramontini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - WellingUnited 2:1

19e minuut.
Vlaszák speelt de bal door. Tramontini is nu in balbezit. Tramontini passt de bal in één keer door. Welbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Welbeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tramontini probeert de bal aan de voet te houden. Tramontini passt de bal zonder na te denken. Blank is nu in balbezit. Blank schiet op doel. Cabezas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gosport trapt de bal weg van het doel. Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwny geeft een hoge lob. Iquiapaza krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt King de bal. Gosport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
King geeft een lange en hoge pass. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini passt de bal met de wreef. Welbeck rent richting de bal. Welbeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra speelt de bal door. King rent richting de bal. Fierli onderschept slim de pass. Fierli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas speelt de bal door. Klungelig pakt Sessegnon de bal. Iquiapaza onderschept slim de pass. Iquiapaza schiet op doel. Paal! Gosport bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 32%, WellingUnited 68%.
AC_Milan222 - WellingUnited 2:1

48e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een hoge lob. Inworp. Dziwny met een snelle inworp. Fierli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Sessegnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić geeft een lange en hoge pass. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Fierli is nu in balbezit. King onderschept slim de pass. King geeft een hoge lob. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini schiet op doel. Cabezas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Dziwny kopt de bal weg. Fierli rent richting de bal. Fierli passt de bal in één keer door. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een lange en hoge pass. Leyton kopt de bal weg. Fierli rent richting de bal. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Son kopt de bal weg. Vlaszák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziwny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziwny krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kędra geeft een lange en hoge pass. Fierli is nu in balbezit. Fierli passt de bal zonder na te denken. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza draait met de bal, schiet en ... Gosport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
King speelt de bal door. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli speelt de bal door. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza schiet op doel. Gosport bokst de bal weg.

73e minuut.
Blank probeert naar een medespeler te passen. Ayling rent richting de bal. Tramontini onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tramontini de bal. Tramontini schiet op doel. Cabezas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Welbeck is nu in balbezit. Welbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC_Milan222 - WellingUnited 2:2

75e minuut.
Fierli met een sublieme pass. Daar is Ayling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini haalt uit met een fantastische trap. Gała probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Gała met een harde bal richting middenveld. Vujanić kopt de bal weg. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - WellingUnited 3:2

78e minuut.
Iquiapaza verovert de bal door een tackle van achteren. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza onderschept slim de pass. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - WellingUnited 4:2

85e minuut.
Lucas passt de bal in één keer door. Blank met een sublieme pass. Tramontini rent richting de bal. Tramontini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - WellingUnited 4:3

89e minuut.
Welbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Welbeck probeert naar een medespeler te passen. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC_Milan222 - WellingUnited 4:4

90e minuut.
Klungelig pakt Kędra de bal. Welbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Welbeck passt de bal in één keer door. Tramontini rent richting de bal. Tramontini haalt uit met een fantastische trap. Cabezas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - WellingUnited 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 48%, WellingUnited 52%.
AC_Milan222 - WellingUnited 4:5