Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAHİL KORUMA 1856
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4007
KIYI EMNİYETİ 1856 YY_Deniz FK
5212 Tactiek Defans&atack
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 29.7
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen adequate


21e minuut.
Mordej verovert de bal door een tackle van achteren. Mordej passt de bal in één keer door. Rize is nu in balbezit. Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kazimierski kopt de bal weg. Distinzieri rent richting de bal. Distinzieri schiet op doel. Mucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Szumski is nu in balbezit. Szumski passt de bal zonder na te denken. Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Distinzieri verovert de bal door een tackle van achteren. Distinzieri haalt uit met een fantastische trap. Mucha bokst de bal weg.

26e minuut.
Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk verovert de bal door een tackle van achteren. Pająk probeert naar een medespeler te passen. Distinzieri is nu in balbezit. Distinzieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 26%, YY_Deniz FK 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 0:0

47e minuut.
Arkın probeert naar een medespeler te passen. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Şırnaklılar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grosso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Kazimierski verovert de bal door een tackle van achteren. Szumski rent richting de bal. Szumski passt de bal zonder na te denken. Distinzieri is nu in balbezit. Distinzieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szumski probeert naar een medespeler te passen. Szojda rent richting de bal. Szojda passt de bal in één keer door. Distinzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Distinzieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mordej is nu in balbezit. Mordej geeft een lange en hoge pass. Szumski kopt de bal weg. Distinzieri rent richting de bal. Distinzieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Szojda kopt de bal weg. Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski geeft de bal voor. Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer draait met de bal, schiet en ... Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 25%, YY_Deniz FK 75%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 1:0