Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Augusta Taurinorum Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2235
Augusta Taurinorum Felix Team
343 Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.9 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten goed
zwak Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Vak bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cudos. Cudos krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Camperchioli is nu in balbezit. Cudos verovert de bal door een tackle van achteren. Cudos haalt uit met een fantastische trap. Pessato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Felix Team 1:0

16e minuut.
Vannini met een sublieme pass. Daar is Schettino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Pintea ... Strafschop! Pintea krijgt een gele kaart. Schettino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schettino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Augusta Taurinorum - Felix Team 1:1

25e minuut.
Van Moer geeft de bal voor. Chişcanu kopt de bal weg. Schettino is nu in balbezit. Schettino haalt uit met een fantastische trap. Yekmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Felix Team 1:2

31e minuut.
Vak onderschept slim de pass. Raguseo rent richting de bal. Vak verovert de bal door een tackle van achteren. Vak schiet op doel. Cacco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Augusta Taurinorum - Felix Team 2:2

39e minuut.
Vannini geeft een hoge lob. Schettino rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Duchêne ... Strafschop! Directe rode kaart, Duchêne moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Duchêne schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Schettino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schettino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Yekmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 62%, Felix Team 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Augusta Taurinorum - Felix Team 2:2

50e minuut.
Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov passt de bal met de wreef. Schettino rent richting de bal. Schettino schiet op doel. Yekmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Felix Team 2:3

81e minuut.
Cacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacco geeft de bal voor. Schettino is nu in balbezit. Schettino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Van Moer geeft een hoge lob. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Schettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schettino draait met de bal, schiet en ... Yekmen bokst de bal weg.

87e minuut.
Chişcanu geeft de bal voor. Russi kopt de bal weg. Skwara probeert de bal aan de voet te houden. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Yekmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schettino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Felix Team 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 52%, Felix Team 48%.
Augusta Taurinorum - Felix Team 2:4