Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Torrense F.C Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 933
Torrense F.C Red Bull Chile
4-5-1 adap Tactiek Machete Lasarte
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 32.6
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Staręga probeert naar een medespeler te passen. Rigon heeft problemen om de bal te vangen. Terraza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Terraza krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Klungelig pakt Rigon de bal. Fricke onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tranamil de bal. Staręga rent richting de bal. Staręga schiet op doel. Sepúlveda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Inworp. N`Kufo met een snelle inworp. Salamida speelt de bal door. Staręga is nu in balbezit. Staręga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kamás kopt de bal weg. Salamida is nu in balbezit. Salamida geeft een lange en hoge pass. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zulu verovert de bal door een tackle van achteren. Zulu geeft een lange en hoge pass. Fricke kopt de bal weg. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sepúlveda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ronaldo Jr. onderschept slim de pass. Ronaldo Jr. geeft een lange en hoge pass. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga schiet op doel. Sepúlveda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Red Bull Chile 1:0

23e minuut.
Oswald met een sublieme pass. Ferrería met een sublieme pass. Salamida speelt de bal door. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
N`Kufo speelt de bal door. Staręga rent richting de bal. Staręga passt de bal zonder na te denken. Rigon is nu in balbezit. Rigon schiet op doel. Sepúlveda bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarpeli komt het veld opgelopen. Larraín komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 28%, Red Bull Chile 72%.
Torrense F.C - Red Bull Chile 1:0

63e minuut.
Jacoszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamida passt de bal zonder na te denken. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bircham komt het veld opgelopen. Larraín met een snelle inworp. Amici is nu in balbezit. Amici geeft de bal voor. Ralha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Fricke onderschept slim de pass. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald met een sublieme pass. Bircham rent richting de bal. Bircham haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Jémez komt het veld opgelopen. Płacheta komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kuksa is nu in balbezit. Terraza is nu in balbezit. Kuksa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kuksa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuksa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Inworp. Teleshun komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kamás geeft een hoge lob. Fricke heeft problemen om de bal te vangen. Bircham rent richting de bal. Bircham draait met de bal, schiet en ... Sepúlveda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Red Bull Chile 2:0

87e minuut.
Bircham kopt de bal weg. Daar is Fricke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bircham is nu in balbezit. Bircham draait met de bal, schiet en ... Sepúlveda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Red Bull Chile 3:0

90e minuut.
Kamás met een sublieme pass. N`Kufo rent richting de bal. N`Kufo geeft de bal voor. Wagenborg kopt de bal weg. Tranamil heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 39%, Red Bull Chile 61%.
Torrense F.C - Red Bull Chile 3:0