Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CoveiCity Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 226
CoveiCity cornetu IF
haha Tactiek 532
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 30.6
formidabel Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


12e minuut.
Baldari bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła onderschept slim de pass. Guguła passt de bal met de wreef. Daar is Cimberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimberle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prudel met een snelle inworp. Peruggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruggini probeert naar een medespeler te passen. Cimberle is nu in balbezit. Cimberle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Herbasch met een harde bal richting middenveld. Panovski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baldari de bal onder controle te krijgen. Cimberle is nu in balbezit. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. Herbasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lăpădat is nu in balbezit. Prudel onderschept slim de pass. Prudel passt de bal in één keer door. Cimberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimberle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fossa geeft de bal voor. Daar is Özyiğiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimberle is nu in balbezit. Cimberle draait met de bal, schiet en ... Herbasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - cornetu IF 1:0

41e minuut.
Baldari verovert de bal door een tackle van achteren. Baldari probeert naar een medespeler te passen. Cimberle rent richting de bal. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. Herbasch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - cornetu IF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 52%, cornetu IF 48%.
CoveiCity - cornetu IF 2:0

50e minuut.
Moczulski geeft een hoge lob. Özyiğiter controleert de bal met de borst. Cimberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimberle draait met de bal, schiet en ... Herbasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - cornetu IF 3:0

56e minuut.
Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peruggini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski probeert naar een medespeler te passen. Cimberle rent richting de bal. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Daar is Guguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guguła probeert naar een medespeler te passen. Cimberle rent richting de bal. Cimberle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Moczulski geeft een hoge lob. Cimberle kopt de bal weg. Guguła rent richting de bal. Guguła haalt uit met een fantastische trap. Herbasch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Płomyk rent richting de bal. Fossa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płomyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Baldari wilt de vrije trap nemen. Płomyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Guguła met een sublieme pass. Peruggini speelt de bal door. Cimberle rent richting de bal. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. Özyiğiter probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek geeft een lange en hoge pass. Cimberle kopt de bal weg. Peruggini rent richting de bal. Peruggini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özyiğiter verovert de bal door een tackle van achteren. Guguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła passt de bal in één keer door. Cimberle rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - cornetu IF 4:0

84e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel rent richting de bal. Wężowiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wężowiecki krijgt een gele kaart. Prudel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Dośpiał probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Cimberle rent richting de bal. Cimberle draait met de bal, schiet en ... Herbasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 37%, cornetu IF 63%.
CoveiCity - cornetu IF 4:0