Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DESPERADOS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2125
Szachtior Bytom KS Goal
352 Tactiek goal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen average


6e minuut.
Knysak geeft de bal voor. Vallejos met een sublieme pass. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel is nu in balbezit. Moradel draait met de bal, schiet en ... Baj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Inotlewski geeft de bal voor. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak probeert naar een medespeler te passen. Ryczek rent richting de bal. Ryczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś passt de bal in één keer door. Moradel rent richting de bal. Moradel haalt uit met een fantastische trap. Baj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - KS Goal 0:1

15e minuut.
Ryczek rent richting de bal. Ryczek passt de bal in één keer door. Batorowicz speelt de bal door. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bảo Duy is nu in balbezit. Bảo Duy passt de bal zonder na te denken. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel draait met de bal, schiet en ... Baj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - KS Goal 0:2

43e minuut.
Bảo Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Duy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Moradel rent richting de bal. Moradel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Badowski trapt de bal weg. Zdyluś kopt de bal weg. Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Moradel rent richting de bal. Moradel draait met de bal, schiet en ... Baj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 44%, KS Goal 56%.
Szachtior Bytom - KS Goal 0:2

52e minuut.
Zdyluś passt de bal in één keer door. Moradel heeft problemen om de bal te vangen. Moradel passt de bal zonder na te denken. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Baj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Knysak geeft de bal voor. Ryczek kopt de bal weg. Daar is Olewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moradel is nu in balbezit. Moradel haalt uit met een fantastische trap. Baj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Udod is nu in balbezit. Ejtminowicz onderschept slim de pass. Moradel is nu in balbezit. Moradel haalt uit met een fantastische trap. Baj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moradel probeert naar een medespeler te passen. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udod. Udod krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vallejos speelt de bal door. Klungelig pakt Bảo Duy de bal. Bảo Duy passt de bal in één keer door. Moradel is nu in balbezit. Moradel draait met de bal, schiet en ... Baj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Batorowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bảo Duy de bal. Bảo Duy geeft een lange en hoge pass. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Moradel rent richting de bal. Moradel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 57%, KS Goal 43%.
Szachtior Bytom - KS Goal 0:2