Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mantis Park
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8099
Gdyńskie Lwy Pozor Krynica
NewChapter Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 42.4
good Schieten solid
adequate Passen weak
average Verdedigen good


5e minuut.
Cvijanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cârlea zal de hoekschop nemen. Muguerza kopt de bal weg. Lado Curty heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dijkman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vasallo de bal. Kirejenkovas rent richting de bal. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dijkman geeft een lange en hoge pass. Andreasson kopt de bal weg. Vasallo is nu in balbezit. Kirejenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirejenkovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Dijkman verovert de bal door een tackle van achteren. Dijkman passt de bal met de wreef. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Uviďál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dijkman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijkman passt de bal zonder na te denken. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Uviďál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Pozor Krynica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 35%, Pozor Krynica 65%.
Gdyńskie Lwy - Pozor Krynica 1:0

46e minuut.
Dijkman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Ramallo geeft een hoge lob. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Paal!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gialesakis komt het veld opgelopen. Calzadilla komt het veld opgelopen. Radliński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Baranovschi rent richting de bal. Baranovschi geeft de bal voor. Dijkman heeft problemen om de bal te vangen. Muguerza rent richting de bal. Muguerza schiet op doel. Vigorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Andreasson rent richting de bal. Andreasson passt de bal in één keer door. Vasallo rent richting de bal. Kirejenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirejenkovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valinotti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Friðriksson komt het veld opgelopen. Mukolski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Dijkman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea speelt de bal door. Muguerza rent richting de bal. Muguerza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vigorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 43%, Pozor Krynica 57%.
Gdyńskie Lwy - Pozor Krynica 1:0