Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 11:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tom Fc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 409
Tom Fc Fish FC
Normal Tactiek 442
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 25.6
uitstekend Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Kocór probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staniewski de bal. Staniewski geeft een hoge lob. Labrada is nu in balbezit. Labrada geeft de bal voor. Kirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Fish FC 1:0

9e minuut.
Runner bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner geeft een lange en hoge pass. Labrada speelt de bal door. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Harries geeft een hoge lob. Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq passt de bal in één keer door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Bunce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal met de wreef. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Declercq rent richting de bal. Declercq geeft een hoge lob. Labrada controleert de bal met de borst. Labrada geeft de bal voor. Bajamonte springt en kopt de bal. Kirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bothwell probeert naar een medespeler te passen. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft een lange en hoge pass. Bothwell is nu in balbezit. Bothwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Huang trapt de bal weg. Runner kopt de bal weg. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Crawford probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Runner passt de bal in één keer door. Bajamonte is nu in balbezit. Renaud rent richting de bal. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bajamonte rent richting de bal. Bunce rent richting de bal. Bajamonte is nu in balbezit. Allemand is nu in balbezit. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bunce geeft een hoge lob. Fyfe kopt de bal weg. Daar is Naven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bajamonte schiet op doel. Crawford geeft een hoge lob. Kocór geeft een lange en hoge pass. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Kirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Fish FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 38%, Fish FC 62%.
Tom Fc - Fish FC 2:0

52e minuut.
Micevski geeft een hoge lob. Huang speelt de bal door. Allemand kopt de bal weg. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Fish FC 3:0

55e minuut.
Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crawford de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Fish FC 4:0

56e minuut.
Bothwell rent richting de bal. Bothwell passt de bal in één keer door. Renaud rent richting de bal. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Kirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal met de wreef. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bunce heeft problemen om de bal te vangen. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand speelt de bal door. Labrada rent richting de bal. Labrada geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kirk trapt de bal weg van het doel. Gordon rent richting de bal. Staniewski begaat een overtreding. Staniewski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Waromi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kartik komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bunce bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand onderschept slim de pass. Allemand passt de bal in één keer door. Kartik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Labrada rent richting de bal. Labrada geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Crawford geeft de bal voor. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell passt de bal met de wreef. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Fish FC 4:1

86e minuut.
Allemand is nu in balbezit. Allemand geeft een lange en hoge pass. Bunce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kartik rent richting de bal. Kartik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Fish FC 5:1

87e minuut.
Dandu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 31%, Fish FC 69%.
Tom Fc - Fish FC 5:1