Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Olympique Lyon 1902 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4375
Olympique Lyon 1902 locomotivmoscow
352 Tactiek duizend en een
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 40.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Klungelig pakt Domide de bal. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal in één keer door. Forné is nu in balbezit. Forné schiet op doel. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Riegelsberg speelt de bal door. Husmann rent richting de bal. Masztalski onderschept slim de pass. Riegelsberg onderschept slim de pass. Riegelsberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - locomotivmoscow 1:0

12e minuut.
Vertongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Möllmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Möllmer passt de bal zonder na te denken. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann draait met de bal, schiet en ... Cencig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Danneels is nu in balbezit. Riegelsberg is nu in balbezit. Riegelsberg speelt de bal door. Marx rent richting de bal. Marx draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marx is nu in balbezit. Marx schiet op doel. Cencig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - locomotivmoscow 2:0

30e minuut.
Riegelsberg passt de bal zonder na te denken. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann passt de bal in één keer door. Marx rent richting de bal. Marx draait met de bal, schiet en ... Cencig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dorfner rent richting de bal. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano passt de bal met de wreef. Forné rent richting de bal. Forné schiet op doel. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pröll probeert de bal aan de voet te houden. Dorfner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pańczyszyn. Pańczyszyn krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pröll geeft een hoge lob. Marx is nu in balbezit. Marx probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Husmann de bal. Husmann schiet op doel. Cencig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Domide geeft de bal voor. Zdebel onderschept slim de pass. Vertongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Möllmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Möllmer geeft een hoge lob. Cencig bokst de bal weg.

43e minuut.
Imbacher geeft de bal voor. Marx rent richting de bal. Riegelsberg rent richting de bal. Marx rent richting de bal. Marx schiet op doel. Cencig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Möllmer geeft de bal voor. Johrend kopt de bal weg. Marx heeft problemen om de bal te vangen. Marx geeft de bal voor. Husmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zdebel passt de bal in één keer door. Miś is nu in balbezit. Marx onderschept slim de pass. Marx schiet op doel. Cencig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - locomotivmoscow 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 49%, locomotivmoscow 51%.
Olympique Lyon 1902 - locomotivmoscow 3:0

46e minuut.
Marx is nu in balbezit. Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg met een sublieme pass. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pańczyszyn met een sublieme pass. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Imbacher rent richting de bal. Forné verovert de bal door een tackle van achteren. Forné draait met de bal, schiet en ... Konradowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Husmann is nu in balbezit. Miś verovert de bal door een tackle van achteren. Miś probeert naar een medespeler te passen. Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg draait met de bal, schiet en ... Cencig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg passt de bal in één keer door. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ... Cencig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - locomotivmoscow 4:0

70e minuut.
Marx speelt de bal door. Daar is Husmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riegelsberg is nu in balbezit. Husmann rent richting de bal. Husmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dorfner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pańczyszyn kopt de bal weg. Forné is nu in balbezit. Forné draait met de bal, schiet en ... Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - locomotivmoscow 4:1

82e minuut.
Laštovka passt de bal met de wreef. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn passt de bal zonder na te denken. Forné bereikt de bal nog maar net als eerste. Forné draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Dubly met een snelle inworp. Vertongen is nu in balbezit. Vertongen geeft een hoge lob. Forné maakt een snoekduik en kopt de bal. Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 59%, locomotivmoscow 41%.
Olympique Lyon 1902 - locomotivmoscow 4:1